Spelersvrouw.nl

Charlotte Siné en Charles Leclerc niet meer samen

Charlotte Siné was de vriendin van Charles Leclerc, een in Monaco geboren autocoureur die rijdt voor Ferrari. Eerder had hij al een relatie met de Italiaanse Giada Gianni. Helaas maakte Leclerc in december 2022 bekend dat de twee uit elkaar zijn. Jammer, want het was een geliefd koppel bij de fans.

Inhoudsopgave

Charlotte Siné ex-vriendin Charles Leclerc

Charlotte Siné is de dochter van één van de meest invloedrijke ondernemers uit het steenrijke prinsendom Monaco. Papa Emmanuel is namelijk algemeen directeur van Société des Bains de Mer, een grote speler in de entertainment-sector.

Zelf is Charlotte met name razend populair onder de jongeren, waardoor ze al meer dan 60.000 volgers op Instagram heeft gescoord. Ze plaatst op het social medium vooral bikinifoto’s en zoetsappige kiekjes samen met haar vriend Charles Leclerc.

Charlotte Siné ging viral na gênante blunder Charles Leclerc

In mei 2020 ging Charlotte Siné onbedoeld viral doordat ze een berichtje aan Charles Leclerc stuurde toen hij net in een virtuele, digitale race zat via Twitch. Het werd duidelijk dat Charlotte al bijna een half uur voor de deur stond omdat ze haar sleutel was vergeten, maar Charles hoorde de deurbel niet omdat hij met een koptelefoon achter de televisie zat.

Giada Gianni eerdere vriendin Charles Leclerc

Eerder had Charles Leclerc al een relatie met Giada Gianni, een beeldschone Italiaanse. Leclerc was vijf jaar lang samen met Giada, maar besloot de Napolitaanse uiteindelijk toch te dumpen.

Charles Leclerc autocoureur

Charles Leclerc is in 1997 geboren in Monte Carlo. Hij begon in 2016 aan de Ferrari Academy, won de GP3 Series en de Formule 2 en debuteerde in 2018 namens het team van Sauber in de Formule 1. In 2020 stapte hij over naar Ferrari, waarmee een jeugddroom in vervulling kwam. Al blijft zijn vriendin Charlotte Siné natuurlijk zijn allergrootste liefde.