Spelersvrouw.nl

Chantal van Woensel vrouw van Marc Overmars én Miss Nederland

Chantal van Woensel is de vrouw van Marc Overmars. De voormalig voetballer is niet alleen succesvol als technisch directeur, handelt lucratief met vastgoed, maar ook op liefdesgebied is hij haast onovertroffen. Overmars is namelijk samen met voormalig Miss Nederland Chantal van Woensel.

Inhoudsopgave

Chantal van Woensel vrouw Marc Overmars

Chantal van Woensel is de vrouw van Marc Overmars. Het koppel is al heel lang samen, maar pas in 2013 trouwden ze in kasteel De Cannenburgh in Vaassen. Samen hebben ze ook twee zoons: Frenkie en Nick. Ook Frenkie blijkt een aardig balletje te kunnen trappen.

Chantal werd in 1995 Miss Holland en mocht vervolgens in Namibië meedoen aan de Miss Universe verkiezing, waar ze 22ste van de 82 deelnemers werd. Kort daarna kreeg ze een relatie met Overmars. Gek weetje: ze is nog steeds de enige Miss met haar eigen postzegel.

Voetbalgek en concurrent

Gelukkig voor Overmars kan hij thuis in Epe gewoon zijn verhaal kwijt. Chantal is namelijk naar eigen zeggen ‘voetbalgek’, vertelde ze eens in een interview. Van Woensel moet wel toestaan dat meer vrouwen warm worden van de voormalig buitenspeler van Ajax, Go Ahead Eagles, Arsenal en Barcelona.

Zo bekende journaliste Annemarie Postma al een leven lang een fascinatie te hebben voor de benen van Overmars. Thomas Rijsman maakte er zelfs een documentaire over: ,,Ik was heel benieuwd hoe het kan dat iemand als volwassen vrouw zo idolaat fan is van een ex-voetballer, dat haar hele kamer nog vol hangt met spullen.”

Bijnaam Marc Netto voor Miss Nederland

Overmars kreeg de afgelopen jaren de bijnaam Marc Nettomars, vanwege zijn kwaliteit om spelers voor veel geld te verkopen, maar weinig uit willen geven. Hij baalt van die bijnaam, mede voor zijn vrouw Chantal: “Als ik met mijn vrouw door de stad loop, draai ik mijn hoofd weg als ik langs een terras loop”, is te lezen op AjaxShowtime. Overmars staat sinds 2002 in de Quote 500. Hij heeft met zijn vader Ben en broer Edwin een handel in klassieke auto’s genaamd Overmars Classic Cars, is mede-eigenaar van een restaurant en een vastgoedbedrijf genaamd Overmars Vastgoed bv.

Foto: orangepictures