Spelersvrouw.nl

Chaïmae El Messaoudi de vrouw van Ahmed El Messaoudi

Chaïmae El Messaoudi vrouw vriendin Ahmed El Messaoudi

Ahmed El Messaoudi timmert hard aan de weg in het Hitachi Capital Mobility Stadion bij FC Groningen. Maar komt hij thuis, dan kan hij op de steun van zijn vrouw Chaïmae El Messaoudi rekenen!

Inhoudsopgave

Chaïmae El Messaoudi vrouw Ahmed El Messaoudi

Veel weten we niet over Chaïmae El Messaoudi, want op social media is ze maar mondjesmaat te vinden: haar profiel op Instagram staat op privé. Wel kunnen we vertellen dat de vrouw van Ahmed El Messaoudi klaarblijkelijk tussen Nederland (Groningen) en België pendelt! Bovendien is bekend dat de voetballer en zijn vrouw getrouwd zijn op 30 juni 2017.

Ahmed El Messaoudi voetballer FC Groningen

Ahmed El Messaoudi groeide in Brussel op in een groot gezin, maar is in Groningen helemaal op zichzelf (en zijn vrouw Chaïmae natuurlijk) aangewezen. Hij leidt een rustiger bestaan dan voorheen, want in België had hij vier broers en maar liefst zes zussen om zich heen: “Het was heel leuk thuis. Er was altijd wel iemand om mee te spelen. Ik kwam niet veel buiten. Eigenlijk alleen maar om te voetballen. Ik had niet veel vrienden, ging vooral veel om met mijn broers en neven. Eén van mijn broers speelt zaalvoetbal in de tweede klasse. Van hem heb ik veel geleerd. Dan oefenden we allerlei skills in huis.”

Chaïmae de vriendin van El Massaoudi

Die wereld moest hij achter zich laten om naam te maken in de voetballerij: “Ik voel me goed in Groningen. Het is weliswaar ver van mijn familie in Brussel, maar ik kwam hier naar toe om te voetballen. Daar kan ik me volledig op focussen. Het is niet zo dat ik hiervoor niet gefocust was, maar met familie en vrienden om je heen denk je niet altijd alleen maar aan voetballen.” Wel denkt Ahmed El Messaoudi natuurlijk óók aan zijn vrouw Chaïmae!