Spelersvrouw.nl

Cato Wanders vriendin van Xavier Mous

Cato Wanders is de vriendin van Xavier Mous, doelman van PEC Zwolle. De twee zijn inmiddels al een behoorlijke tijd bij elkaar, en duidelijk stapelverliefd.

Inhoudsopgave

Cato Wanders vriendin Xavier Mous

Cato Wanders is geboren in Heemstede, in Noord-Holland. Haar schooltijd genoot ze in Amsterdam op de Vrije Universiteit, waar ze tot aan haar masters degree in Communicatievaardigheden doorstudeerde.

Tijdens haar schooltijd verdiende Cato haar zakcenten als serveerster en later als secretaresse bij een makelaarskantoor, maar na het afstuderen maakte ze de overstap naar L’Oréal. Daar begon de knappe vriendin van Xavier Mous in de Category Management & Business Development, tot ze na acht maanden promoveerde tot de rol van Junior Category Manager.

In haar vrije tijd zoekt Cato maar wat graag de zon op om lekker te relaxen en bij te kleuren, bij voorkeur samen met vriend Xavier of haar vriendinnengroep. Met hen maakte Cato ook al meerdere reizen, naar onder meer Thailand, Frankrijk en Italië.

Xavier Mous verruilt SC Cambuur voor PEC Zwolle

Vriend Xavier Mous doorliep zijn jeugdopleiding als doelman op De Toekomst, van droomclub Ajax. Een doorbraak in Amsterdam zat er echter nooit in, en daarom tekende hij in 2016 bij FC Oss.

Na twee jaar pikte SC Cambuur hem op, en Leeuwarden verliet Mous al weer één jaar later voor Eredivisionist PEC Zwolle. Daar lijkt voor hem de rol van eerste doelman weggelegd. De 23-jarige Haarlemmer tekende tot medio 2021 in Overijssel, en mogelijk verhuist Cato Wanders mee naar de stad van de Blauwvingers.

Op de clubwebsite van PEC reageerde Mous na zijn contractondertekening: “Na een prachtig jaar in Leeuwarden ben ik blij dat mij nu de kans wordt geboden om in de eredivisie te gaan spelen. PEC Zwolle heeft jarenlang prima keepers gehad met Warner Hahn, Mickey van der Hart en natuurlijk Diederik Boer. Aan mij nu de taak om de plek onder de lat te veroveren.”

Wij wensen Xavier Mous én zijn vriendin Cato Wanders al het geluk samen in de toekomst!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Unleash The Lion 🦁 @maxverstappen1

Een bericht gedeeld door CATO WANDERS (@cemwanders) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

sparkle.✨

Een bericht gedeeld door CATO WANDERS (@cemwanders) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

👫

Een bericht gedeeld door CATO WANDERS (@cemwanders) op