Spelersvrouw.nl

Cathy Fischer, de beroemde spelersvrouw van Mats Hummels

Cathy Fischer vrouw Mats Hummels

Mats Hummels heeft een relatie met Cathy Fischer. De brunette timmert de laatste jaren aardig aan de weg als televisiepresentatrice en journaliste.

Hummels leerde zijn spelersvrouw Cathy in 2007 kennen, toen de verdediger nog voor Bayern München uitkwam. In de Beierse stad sloeg de vonk over via een gemeenschappelijke vriend, waarna ze op date gingen naar de bioscoop. Catherine Fischer, zoals de mooie dame eigenlijk heet, komt uit Dachau en doorliep het gymnasium. Ze studeerde vervolgens technische wetenschappen in Dortmund. Het zal niet verbazen dat ze tevens werkt als model.

Ze heeft tegenwoordig ook een eigen website, waarop ze blogt over mode, lifestyle en gezondheid. Met grote regelmaat deelt ze selfies en andere foto’s op haar populaire Instagram-account en haar Facebook. Fischer werd in 2013 uitgeroepen tot Bundesliga WAG of the Year, georganiseerd door People Magazine en Sky Germany. Toch is niet iedereen fan van haar.

Cathy Fischer is Cathy Hummels geworden

Ze staat tevens bekend als de meest gehate spelersvrouw van Duitsland, omdat ze regelmatig niet bijster tactische uitspraken doet. Met name haar videocolumn tijdens het Wereldkampioenschap in 2014 werd met hoon begroet. Duitse boulevardpers neemt haar nog altijd op de hak met citaten uit die serie. Om haar slechte imago wat op te poetsen, roert Cathy Fischer zich de laatste tijd actief op sociale media. Ze wil namelijk liever niet te boek staan als standaard spelersvrouw.

Hummels en Fischer traden in 2015 in het huwelijksbootje in München, nadat de verdediger haar tijdens een korte wintersportvakantie ten huwelijk had gevraagd. Het koppel wordt vaak de ‘Beckhams van Duitsland’ genoemd. Dat zou goed passen bij de mogelijke toekomst, want Hummels wordt al geruime tijd gelinkt aan een overstap naar een grote Europese topclub. Zijn contract in Dortmund zou immers in 2017 aflopen. Dat biedt hem ook de kans om zijn relatief lage salaris voor een topspeler, momenteel een kleine drie miljoen euro per jaar, wat op te vijzelen. Met name vanuit Engeland zou veel belangstelling voor de mandekker bestaan.