Spelersvrouw.nl

Caterina Masetti Zannini vriendin van Pierre Gasly

Caterina Masetti Zannini is de vriendin van Pierre Gasly, een Franse autocoureur van het formule 1-team Red Bull Racing. Volgens diverse media zijn de twee sinds begin 2018 officieel een setje.

Caterina Masetti Zannini vriendin Pierre Gasly

Caterina Masetti Zannini is niet het type spelersvrouw dat veel de spotlights opzoekt. Toch heeft ze op Instagram inmiddels al 20.000 volgers gescoord.

De twintigjarige brunette, geboren in het Italiaanse Florence maar tegenwoordig woonachtig in Bologna, plaatst vooral fraaie kiekjes met vriend Pierre Gasly aan haar zijde. Ze reizen samen de hele wereld af; onder meer Spanje, Zakhyntos en Hollywood kunnen al afgestreept worden.

Caterina Masetti Zannini studeert ruimtevaarttechniek

Als de twee niet samen op pad zijn, duikt de vriendin van Pierre Gasly in de boeken. Ze studeert namelijk aerospace engineering, oftewel ruimtevaarttechniek. Caterina heeft dus de beauty én de brains, kunnen we wel stellen.

Pierre Gasly Formule 1-coureur Red Bull Racing

Pierre Gasly mag met recht een ‘eigen jeugdproduct’ van Red Bull Racing genoemd worden. De Fransman sloot namelijk al in 2014 aan bij het Red Bull Junior Team.

Drie jaar later volgde zijn debuut in het team van Toro Rosso, tijdens de Grand Prix van Maleisië, en in 2019 rijdt hij namens Red Bull Racing, samen met Max Verstappen. Hij verving daar de naar Renault vertrokken Daniel Ricciardo.

Bij Red Bull Racing kende Pierre Gasly een wisselvallige start, maar met de steun van vriendin Caterina Masetti Zannini, die bijna altijd bij races is om haar vriend toe te juichen, moet het vast goed gaan komen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

4th in qualifying. 🇩🇪🇩🇪🇩🇪 Best day is race day. Ready to give it all. 📸: @kymillman

Een bericht gedeeld door PIERRE GASLY 🇫🇷 (@pierregasly) op