Spelersvrouw.nl

Caroline Noer de vriendin van Dario Dumic

Caroline Noer is de vriendin van Dario Dumic, een Bosnische voetballer die in de zomer van 2020 tekende bij FC Twente. Eerder kwam hij al uit voor onder meer NEC en FC Utrecht. Sinds afgelopen seizoen is hij verhuurd aan het Duitse SV Sandhausen

Inhoudsopgave

Caroline Noer vriendin Dario Dumic

Caroline Noer is geboren en getogen in Denemarken, maar woont al een behoorlijke tijd in Duitsland. Wat dat betreft komt de transfer van haar vriend Dario Dumic naar FC Twente, dat dicht bij de Duitse grens voetbalt in Enschede, heel goed uit.

De blondine heeft absoluut de beauty én de brains, want ze volgt een opleiding in Rechten. Verder voelt ze zich als een vis in het water voor de camera, dus wie weet zit er ook nog wel een (bij)baan als model in voor Caroline Noer.

Dario Dumic speelde bij NEC en FC Utrecht

Dario Dumic is in 1992 geboren in Sarajevo, Bosnië. Hij heeft ook Deense roots en speelde in Denemarken dan ook voor zijn eerste profclub, Hvidofre, voor hij in 2008 werd opgepikt door Norwich City. Dumic speelde echter slechts twee jaar in Engeland alvorens hij terugkeerde naar Denemarken (Bröndby IF).

In 2016 tekende Dumic in Nederland bij NEC; in Nijmegen deed hij het zo goed dat een jaar later FC Utrecht bij hem aanklopte. Na verhuurperiodes aan Dynamo Dresden (waar hij zijn vriendin Caroline Noer vermoedelijk leerde kennen) en SV Darmstadt belandde de verdediger in de zomer van 2020 bij FC Twente.

Dario Dumic voetballer FC Twente

In de Grolsch Veste tekende Dario Dumic, in het bijzijn van zijn vriendin Caroline Noer, voor twee jaar. “Vanaf het eerste moment dat ik contact had met FC Twente voelde ik dat de club me heel graag wilde hebben, dat is belangrijk voor mij. Ik ben hier zowel met NEC als met FC Utrecht geweest. We verloren beide keren. Ik herinner me dat de supporters van FC Twente een geweldige indruk op me maakten”, zei hij destijds.

En ook directeur Jan Streuer van FC Twente was verheugd: “Het is mooi dat we Dario aan onze spelersgroep kunnen toevoegen en voor meerdere seizoenen hebben vastgelegd voor de club. Hij stond in de belangstelling van diverse clubs, maar wilde heel graag naar FC Twente komen. Dario is een grote sterke verdediger met kopkracht en kent de Nederlandse competitie. Hij brengt daarnaast de nodige ervaring met zich mee.”

Hopelijk gaan we Dario Dumic, met zijn vriendin Caroline Noer op de tribune, nog vaak zien schitteren in Enschede.