Spelersvrouw.nl

Carmen van de Rijt vriendin van Kyle Stolk

Maarten Brzoskowski is de vriend van Marjolein Delno, Nederlands zwemster met de vrije slag als specialiteit. Maarten is zelf ook professioneel zwemmer en ond om te genieten van elkaar, en al het schoons dat de aarde te bieden heeft.

Carmen van de Rijt vriendin Kyle Stolk

Carmen van de Rijt begon in 2014 aan de opleiding uiterlijke verzorging op het Summa College en ging in 2016 door voor de studie Verpleegkundige Ziekenhuisspoor. Bovendien loopt ze stage bij het Sint Anna Ziekenhuis in Eindhoven.

In haar vrije tijd gaat Carmen graag op reis. Zo kan ze Egypte, Marokko, Ierland en Italiƫ onder meer al afstrepen. Meer dan eens pakte ze het vliegtuig voor een vakantie met haar vriend Kyle Stolk.

Kyle Stolk Nederlandse zwemmer

Kyle Stolk werd 23 jaar geleden geboren in Zuid-Afrika, maar zwemt namens Nederland. Na diverse jeugdkampioenschappen te hebben gewonnen maakte hij in 2015 zijn internationale seniorendebuut, op het WK zwemmen in Kazan.

Samen met Sebastiaan Verschuren, Marrit Steenbergen en Femke Heemskerk pakte Stolk er de zilveren medaille op de gemengd 4 x 100 meter. Op het EK van 2016 in Londen pakte Stolk twee gouden medailles: op de 4 x 200 meter vrije slag en de gemengd 4 x 100 meter vrije slag. Onder toeziend oog van zijn apetrotse vriendin Carmen van de Rijt.

Kyle Stolk dolgelukkig met vriendin Carmen van de Rijt

Inmiddels zijn Kyle Stolk en Carmen van de Rijt al een behoorlijke tijd gelukkig samen. De liefde straat er op alle foto’s, voornamelijk vanaf weer een fraai vakantieadres, immers vanaf. Mooi om te zien!

Dit bericht bekijken op Instagram

Miss you babe! Come back home please 😪🏡❤ #heisontrainingscamp

Een bericht gedeeld door Carmen van de Rijt (@carmenvanderijt) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Kusje voor jou😘

Een bericht gedeeld door Carmen van de Rijt (@carmenvanderijt) op

Dit bericht bekijken op Instagram

💚☘🌱

Een bericht gedeeld door Carmen van de Rijt (@carmenvanderijt) op