Spelersvrouw.nl

Carmen van de Rijt vriendin van Kyle Stolk

Kyle Stolk is de vriend van Carmen van de Rijt. In het dagelijks leven houdt Kyle zich druk bezig met zwemmen. Hij mag zich zelfs finalist noemen van de Olympische spelen in 2016. De twee zijn al een aantal jaar gelukkig bij elkaar.

Inhoudsopgave

Carmen van de Rijt vriendin Kyle Stolk

Carmen van de Rijt begon in 2014 aan de opleiding uiterlijke verzorging op het Summa College en ging in 2016 door voor de studie Verpleegkundige Ziekenhuisspoor. Bovendien loopt ze stage bij het Sint Anna Ziekenhuis in Eindhoven.

In haar vrije tijd gaat Carmen graag op reis. Zo kan ze Egypte, Marokko, Ierland en Italië onder meer al afstrepen. Meer dan eens pakte ze het vliegtuig voor een vakantie met haar vriend Kyle Stolk.

Lees ook: Guido Frackers vriend van Femke Heemskerk

© Instagram: carmenvanderijt

Kyle Stolk Nederlandse zwemmer

Kyle Stolk werd 23 jaar geleden geboren in Zuid-Afrika, maar zwemt namens Nederland. Na diverse jeugdkampioenschappen te hebben gewonnen maakte hij in 2015 zijn internationale seniorendebuut, op het WK zwemmen in Kazan.

Samen met Sebastiaan Verschuren, Marrit Steenbergen en Femke Heemskerk pakte Stolk er de zilveren medaille op de gemengd 4 x 100 meter. Op het EK van 2016 in Londen pakte Stolk twee gouden medailles: op de 4 x 200 meter vrije slag en de gemengd 4 x 100 meter vrije slag. Onder toeziend oog van zijn apetrotse vriendin Carmen van de Rijt.

© Instagram: kyle_stolk

Kyle Stolk dolgelukkig met vriendin Carmen van de Rijt

Inmiddels zijn Kyle Stolk en Carmen van de Rijt al een behoorlijke tijd gelukkig samen. De liefde straat er op alle foto’s, voornamelijk vanaf weer een fraai vakantieadres, immers vanaf. Mooi om te zien!

Lees ook: Maarten Brzoskowski vriend van Marjolein Delno