Spelersvrouw.nl

Carlos Forbs: zijn vriendin, vermogen en verleden!

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 19 augustus 2023

Laatst Geüpdatet: 19 augustus 2023

Carlos Forbs is een van de aantal nieuwe aanwinsten voor Ajax dit seizoen. De Portugees maakte begin deze maand de overstap van Manchester City naar Amsterdam. Carlos Forbs is 19 jaar en heeft in zijn jeugd veel tijd doorgebracht op het veld. Hij wist met zijn talent indruk te maken bij grote clubs en speelde vanaf zijn 10e in de jeugd van Manchester City. Maar heeft Carlos buiten het veld ook succes?

Inhoudsopgave

De jeugd van Carlos Forbs

Voetbal zit er bij de Portugees van jongs af aan al ingegoten. Forbs bracht in zijn jongere jaren al heel wat jaartjes door op het gras en dat werd beloond. Sporting CP merkte zijn talent op en scoutte Carlos op de leeftijd van 9 jaar. Na één seizoen in Portugal klopte Manchester City al op de deur. De linksbuiten verkaste toen naar Engeland, waar hij zijn hele jeugd zou gaan spelen. De buitenspeler is met zijn 1,69m een snelle en behendige buitenspeler die je te grazen neemt waar je bijstaat. Zijn loopacties en inzicht vallen al snel op, ook in zijn jongere jaren. Hij maakte geregeld het verschil tijdens wedstrijden.

Carlos werd in 2021 en 2023 aangesteld als beste speler van het seizoen. Eind 2021 speelde hij zijn debuutwedstrijd in de Youth League tegen RB Leipzig. Gelijk maakte Forbs het verschil door het enige doelpunt van de wedstrijd te scoren. In september ’22 wist hij het nieuws te halen door een hattrick te scoren in de wedstrijd tegen Sevilla in de Youth League.

Niet alleen Ajax was geïnteresseerd in de Portugees. Hij stond bijna op het punt om te vertrekken naar West Ham United. Maar Ajax meldde zich kort voor tijd bij Manchester. zijn eerste reactie was schrik en blijdschap. Hij wist gelijk waar zijn voorkeur lag en wou naar Amsterdam. Ajax betaalde zo’n 14 miljoen voor de linkspoot.

Heeft Carlos Forbs een vriendin?

Het lijkt erop dat Carlos momenteel nog geen vriendin heeft. Hij heeft zijn zinnen vooral op het voetbal liggen momenteel. Maar, we weten nog niet alles over de aanwinst van de Amsterdammers. Wellicht dat hij in de toekomst meer los zal laten over zijn liefdesleven. Wij laten je het in ieder geval gelijk weten!

Wat verdient Carlos Forbs?

In de jeugd van Manchester City begon Forbs met verdienen vanaf 2020. Op dat moment had hij ongeveer een jaarsalaris van 7.600 euro. Omgerekend zo’n 145 euro per week. Niet extreem veel voor een 16-jarige zou je zeggen. Maar zijn prestaties werden beloond in 2021. Toen ging hij een behoorlijk salarisverhoging aan. Hij tekende een nieuw contract waarbij hij wekelijks zo’n 3.400 euro zou verdienen. Dat komt neer op een kleine 180.000 per jaar. En daarmee begon ook gelijk zijn talent vruchten af te werpen op financieel gebied. Het vermogen van Carlos Forbs wordt momenteel geschat op zo’n 360.000 euro.

Wat hij gaat verdienen bij Ajax is nog niet bekend. Als we zo naar zijn transferbedrag van zo’n 14 miljoen kijken. Zal zijn jaarsalaris bij de Amsterdammers al wel richting de miljoen per jaar lopen.