Spelersvrouw.nl

Carla Pereyra, de 17 jaar jongere vriendin van Diego Simeone

Carla Pereyra vriendin Diego Simeone

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 19 augustus 2016

Laatst Geüpdatet: 22 augustus 2022

Diego Simeone was als speler succesvol, als trainer is hij misschien nog wel beter. Maar ook op het gebied van mooie vrouwen scoort de Argentijnse coach van Atletico Madrid uitstekend.

Sinds 2014 heeft Simeone een liefst 17 jaar jongere blondine aan zijn hengel. Haar naam: Carla Pereyra. Model van beroep uiteraard, blond en met een verleidelijke glimlach. En ze lijkt bovendien ook nog een sterk karakter te hebben. Toen modellen- en televisiewerk haar ging vervelen besloot ze acuut te stoppen. Ze raakte gefascineerd door de kunstwereld en schildert zelf. Daarnaast werkte ze enige tijd in een galerie in New York. Ze presenteert zich graag als een stijlvolle vrouw, wat ook blijkt in de kledingkeuze van haar man Diego. ‘El Cholo’ ziet er steevast onberispelijk uit in zijn pak.

In een interview zei ze over hun liefde: “Diego is een eerlijke oprechte man, een fijne metgezel en iemand met een geweldig gevoel voor humor. We hebben het erg fijn samen, delen vaak dezelfde smaak en kijken op dezelfde manier tegen het leven aan.”

Vriendin Diego Simeone: Carla Pereyra

Aanvankelijk wuifde ze speculaties over een liefdesbaby weg, maar anno 2016 is ze toch in verwachting geraakt van de Argentijnse succescoach. Op Instagram krijgt de vriendin van Simeone er geen genoeg van om foto’s te plaatsen van haar groeiende buik.

Het wordt Simeone’s vierde kind. Uit zijn huwelijk met de eveneens prachtige Carolina Baldini heeft hij drie kinderen: Giovanni (16), Gianluca (13) en Giuliano (9). In 2008 ging het stel uit elkaar. Het legde Carolina Baldini geen windeieren. Ze hield liefst twintig miljoen euro over aan de scheiding en leeft tegenwoordig het goede leven. Tevens is ze tamelijk obsessief bezig met haar uiterlijk, om ondanks haar leeftijd nog altijd sexy over te komen in de bladen. Toch hoeven we geen medelijden met Simeone en zijn vriendin Carla Pereyra te hebben: zij hebben zelf ook miljoenen te besteden en genieten aan hun foto’s op zonnige en luxe plekken ook met volle teugen van het leven.