Spelersvrouw.nl

Carla Martens is de vrouw van Paul Martens

Carla Martens vrouw Paul Martens

Carla Hoogendoorn Martens is de vrouw van Paul Martens. De vrouw van de Duitse wielrenner wil weinig over zichzelf naar buiten brengen. Ze heeft gekozen voor een leven in de schaduw en heel veel is er dan ook niet bekend over wie de vrouw achter Paul Martens is. Toch is er wel iets bekend over het stel.

Inhoudsopgave

Carla Martens is de vrouw van Paul Martens

Paul Martens woont samen met zijn vrouw Carla in het Belgische Lanaken. De twee zijn inmiddels alweer enkele jaren samen en zijn zelfs al in het huwelijksbootje gestapt. Paul en Carla zijn de gelukkige ouders van twee kinderen: Alena en Leon.

Ondanks zijn drukke leven probeert Paul zeker zijn roots niet te vergeten. Dat hij in België woont, zorgt er echter voor dat hij zijn familie weinig ziet. Samen met zijn vrouw en kinderen Alena en Leon probeert hij ze meerdere keren per jaar te bezoeken. Zijn volle trainingsschema zorgen er in combinatie met de wedstrijden die hij rijdt voor dat dit lang niet altijd mogelijk is.

Carrière Paul Martens

Paul Martens is geen onbekende in de wielerwereld. Sinds 2006 rijdt hij voor professionele teams. Hij begon bij het team van Skil-Shimano, maar stapte in 2008 over naar Rabobank Pro Cycling Team. Daarna heeft hij gereden voor het team van Blanco en dat van Belkin. Tegenwoordig rijdt hij voor LottoNL-Jumbo. In zijn loopbaan heeft hij diverse etappes gewonnen, waaronder de Ronde van Luxemburg.

Zijn leefomgeving gebruikt hij om zich voor te bereiden op wedstrijden. “Veel professionele wielrenners leven in deze omgeving. Het is een prachtige plek om te trainen. Het is dicht bij de Ardennen en het Amstel Gold Racecircuit. Daarnaast vind je ook veel vlakke wegen om te trainen”, laat hij op zijn eigen website weten.

Carla Martens is te volgen via Facebook.