Spelersvrouw.nl

Camille Tytgat vrouw van Raphael Varane

Camille Tytgat is de vrouw van Raphael Varane, een Franse voetballer van topclub Real Madrid. Ze hebben samen een kindje en zijn jarenlang gelukkig samen.

Camille Tytgat vrouw Raphael Varane

Camille Tytgat is niet echt een doorsnee spelersvrouw: ze lijkt de camera’s en pers juist zo veel mogelijk te vermijden. Zelfs op de sociale media is ze bijna onvindbaar. Wel weten we dat ze Raphael Varane op de middelbare school leerde kennen, en dat het gelijk liefde op het eerste gezicht was.

Vriend Raphael ging later zijn droom achterna door aan te sluiten in de jeugdopleiding van RC Lens, vriendin Camille ging rechten studeren. Voor beiden bleek het een begin voor een glansrijke toekomst.

Camille Tytgat en Raphael Varane zijn getrouwd

Al snel belandde Raphael, in 2011, bij Real Madrid. Hij nam zijn vriendin Camille Tytgat mee naar Spanje, en in de hoofdstad wist zijn geliefde een leven buiten de schijnwerpers op te bouwen.

Wel zit ze zeer regelmatig op de tribune in het Santagio Bernabeú, om haar Raphael aan te kunnen moedigen. In 2015 bezegelden de twee hun liefde met het huwelijk: er kwam een besloten bruiloft in Le Touquet.

Raphael Varane voetballer Real Madrid

Varane, inmiddels ook vaste basisspeler in de nationale ploeg van Frankrijk, ligt nog tot medio 2022 vast bij Real, waar hij razend populair is.

Het ligt dan ook in de lijn der verwachtingen dat hij en vrouw Camille Tytgat nog wel even in Madrid blijven vertoeven!

Dit bericht bekijken op Instagram

La reconnaissance de la nation ! 🇫🇷✨ #Legiondhonneur #France

Een bericht gedeeld door Raphaël Varane (@raphaelvarane) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Holidays 💙😎☀️

Een bericht gedeeld door Raphaël Varane (@raphaelvarane) op

Dit bericht bekijken op Instagram

La Granja #FamilyTime ❤️👌🏾

Een bericht gedeeld door Raphaël Varane (@raphaelvarane) op