Spelersvrouw.nl

Camille Tytgat vrouw van Raphael Varane

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 14 november 2019

Laatst Geüpdatet: 18 maart 2023

Camille Tytgat is de vrouw van Raphael Varane, een Franse voetballer van topclub Real Madrid. Ze hebben samen een kindje en zijn jarenlang gelukkig samen.

Inhoudsopgave

Camille Tytgat vrouw Raphael Varane

Camille Tytgat is niet echt een doorsnee spelersvrouw: ze lijkt de camera’s en pers juist zo veel mogelijk te vermijden. Zelfs op de sociale media is ze bijna onvindbaar. Wel weten we dat ze Raphael Varane op de middelbare school leerde kennen, en dat het gelijk liefde op het eerste gezicht was.

Vriend Raphael ging later zijn droom achterna door aan te sluiten in de jeugdopleiding van RC Lens, vriendin Camille ging rechten studeren. Voor beiden bleek het een begin voor een glansrijke toekomst.

© Instagram

Camille Tytgat en Raphael Varane zijn getrouwd

Al snel belandde Raphael, in 2011, bij Real Madrid. Hij nam zijn vriendin Camille Tytgat mee naar Spanje, en in de hoofdstad wist zijn geliefde een leven buiten de schijnwerpers op te bouwen.

Wel zit ze zeer regelmatig op de tribune in het Santagio Bernabeú, om haar Raphael aan te kunnen moedigen. In 2015 bezegelden de twee hun liefde met het huwelijk: er kwam een besloten bruiloft in Le Touquet.

© Instagram

Raphael Varane voetballer Manchester United

In augustus 2021 is Raphael verkast naar het Engelse Manchester United. Terwijl het niet al te lekker met de club liep. In zijn eerste seizoen werd United 6e in de Premier League. In het seizoen 22-23 werd de Nederlandse topcoach Erik Ten Hag aangesteld. Hij had even de tijd nodig maar inmiddels loopt United als een trein en hebben ze de eerste beker in 6 jaar gehaald. Ook is het voetballer betoverend mooi.

Raphael Varane speelde 10 seizoenen voor Real Madrid

Varane, inmiddels ook vaste basisspeler in de nationale ploeg van Frankrijk, lag nog tot medio 2022 vast bij Real, waar hij razend populair was.

Het ligt dan ook in de lijn der verwachtingen dat hij en vrouw Camille Tytgat nog wel even in Madrid blijven vertoeven!