Spelersvrouw.nl

Camila Glante is de vriendin van Leandro Paredes

Camila Glante is de vriendin van Leonardo Paredes

Camila Galante is de vriendin van Leandro Paredes. De voetballer mag Camila zelfs zijn vrouw noemen. Ze zijn namelijk getrouwd in 2017. Het stel was hiervoor al jaren samen. Beide zijn afkomstig uit Argentinië. Op 29 januari 2019 werd Leandro voor 40 miljoen euro gekocht door Paris Saint-Germain.

Niet lang daarna – kocht hij samen met zijn vrouw – een prachtig huis in Parijs. 31 augustus 2022 is hij verhuurd aan het Italiaanse Juventus. Op  dit moment wonen Camila en Leandro dus in Italië. Het stel heeft op dit moment twee kinderen: Giovanni (jongen) en Victoria (meisje).

Inhoudsopgave

Alles over Camila Galante

Camila Galante is bekend als vriendin van Leandro Paredes. Er is erg weinig bekend over haar privéleven. Zo weten we niet hoe haar moeder heet en of ze broers of zussen heeft. Wel, weten we dat ze is geboren op 19 juni 1992 in San Justo, Argentinië. Omdat ze geboren is in Argentinië draagt ze ook de Argentijnse nationaliteit.

Op haar Instagram-account heeft ze ruim 420.000 volgers. Ze deelt hier veel foto’s van haar dagelijks leven. Ook heeft ze een bedrijf genaamd ‘’Camila Galante’’, dit bedrijf koopt verzorgingsproducten. Dagelijks leven zorgt ze voor de kinderen, werkt ze als influenceer en runt ze haar bedrijf. 

De carrière van Leandro Paredes

Leandro Paredes doorliep de jeugdopleiding van Boca Juniors. Deze jeugdopleiding hebben ook Diego Maradona en Carlos Tevez doorlopen. In totaal kwam hij 30 keer uit voor Boca Juniors, hierin wist hij 5 keer te scoren.

Tussen 29 januari 2014 en 1 juli 2015 werd hij verhuurd aan meerdere Italiaanse club.  Uiteindelijk, werd Leonardo Paredes voor 6 miljoen euro verkocht aan AS Roma. Deze Italiaanse club verhuurde de middenvelder vrijwel direct aan FC Empoli.

Op 1 juli 2017 werd hij verkocht aan Zenit Sint-Petersburg voor een bedrag van 23 miljoen euro. In totaal kwam hij 61 keer voor deze club uit, waarin hij 10 keer scoorde en 16 assist gaf. Doordat hij goed speelde, heeft hij een transfer naar Paris Saint-Germain afgedwongen. Hier speelde hij samen met onder meer Neymar, Messi en Mbappé

Op het middenveld speelde hij samen met Marco Verratti en Georginio Wijnaldum. Op 31 augustus 2022 werd hij verhuurd aan Juventus. Hier speelt de man van Camila samen met Paul Pogba, Ángel Di María en Federico Chiesa.

De interlandcarrière van Leonardo Paredes

Leonardo Paredes kwam uit voor de Onder 17 van Argentinië. 12 maart 2011 maakte hij zijn debuut voor dit team.  In totaal kwam hij 6 keer uit voor de onder 17, hierin scoorde hij 2 keer. Op 13 juni 2017 kwam hij voor het eerst uit voor het ‘grote’ Argentinië tot 1 november 2022 kwam hij hiervoor 45 uit, hierin scoorde hij 4 keer.

Het liefdesleven van Paredes op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.