Spelersvrouw.nl
Bruna Marquezine vriendin Neymar

In Brazilië ziet men in hem de grootste voetbalster van de wereld: Neymar da Silva Santos Júnior, kortweg Neymar Jr. De behendige aanvaller van Paris Saint-Germain en hiervoor FC Barcelona en de Goddelijke Kanaries scoort ook buiten het veld de mooiste vrouwen. In 2013 kreeg hij een relatie met de prachtige Bruna Marquezine. Na een korte flirt met Gabriella Lenzi is hij weer met Bruna.

Inhoudsopgave

Braziliaanse soapster

Marquezine, een fraaie brunette, werd bij haar geboorte Bruna Reis Maia werd genoemd. Ze is eveneens van Braziliaanse afkomst en verdient haar boterham als van jongs af aan met acteren. Dat doet ze tegenwoordig in de bekendste soap van Brazilië, uitgezonden op midden op de avond.

Ofwel, zeg maar de Braziliaanse Yolanthe (want ook ‘Yo’ is gewoon van oorsprong een soapie). De pas 19-jarige Bruna werd op 4 augustus 1995 geboren in Rio de Janeiro. Al op jonge leeftijd was Marquezine te zien in tv-shows en opera’s.

In 2013 sloeg de vonk over tussen Neymar en Bruna Marquezine en werd de rondborstige beauty zijn vriendin. Toch gaat de relatie nog niet echt makkelijk. In februari 2014 ging het alweer uit tussen de twee, al werden ze tijdens de voorbereiding op het WK in hun moederland Brazilië opnieuw zoenend gespot. Dat deed de geruchten oplaaien dat Neymar en Bruna Marquezine toch weer een setje zouden zijn.

Bruna Marquezine de vriendin van Neymar

Toch is het korte tijd Gabriella Lenzi die Neymar bemint. Hoewel ze nog niet publiekelijk hebben erkend een relatie te hebben, poseerden ze wel veelvuldig samen op Instagram, onder meer na de openingswedstrijd van het WK 2014 in Brazilië, waar Neymar tegen Kroatië twee keer scoorde. Lenzi is afkomst uit Sao Paulo, studeert mode en is – je verwacht het niet – model. Ze staat ook bekend als de ‘selfie-koningin’. Overal maakt ze foto’s van zichzelf: in de sportschool, in stadions, zelfs in de lift. Uiteindelijk keerde Neymar toch weer terug bij Bruna Marquezine.