Search
Brandon Bloodworth vriend Dominique Janssen

Brandon Bloodworth vriend van Dominique Bloodworth-Janssen

Brandon Bloodworth is de vriend van Dominique Janssen, speelster van Arsenal en het Nederlands Vrouwenelftal. De tortelduifjes stapten eind 2018 in het huwelijksbootje, waarna Dominique de achternaam van haar geliefde overnam. Zo werd Brandon van de vriend van Dominique Jansen de man van Dominique Bloodworth

Dominique Janssen wordt Dominique Bloodworth

Brandon Bloodworth komt uit de Verenigde Staten, heeft het leger van zijn land vier jaar lang gediend in Afghanistan en leerde zijn lover Dominique Janssen kennen via het internet. “Toen hij naar Londen zou komen, wilden we elkaar ontmoeten. Het was allemaal heel leuk. Van het een kwam het ander. Omdat het een langeafstandsrelatie was, kwamen we op een punt waarop we moesten beslissen over onze toekomst. We konden ervoor gaan of het laten voor wat het was. Samen wilden we honderd procent geven voor onze relatie”, blikte de brunette al terug met FC Update hoe ze vriend Brandon heeft leren kennen.

Daarom verhuisde Brandon naar Londen en van daaruit reist het koppel de hele wereld rond. “Hij is heel trots op mij, maar dat ik profvoetballer ben, is niet de reden dat hij verliefd op mij is geworden. Aan het begin wilde ik niet vertellen wat voor werk ik deed. Natuurlijk kon ik dat niet langer voor me houden, maar ik wil dat hij mij leuk vindt om wie ik ben. Niet omdat ik voetballer ben.”

Brandon Bloodworth en Dominique Bloodworth getrouwd

https://www.instagram.com/p/BlyG4-Hn16_/?utm_source=ig_web_copy_link

De beslissing om Bloodworth als achternaam over te nemen van haar Brandon was geen gemakkelijke, zo vertelde de verdediger destijds op de website van haar managementbureau. “Het was een lastig besluit, omdat de mensen in de voetbalwereld mij kennen als Janssen. Maar na ons huwelijk ben ik er steeds meer over gaan nadenken en voelt het voor mij beter om mijn achternaam te gaan veranderen. Vanaf nu heet ik dus Dominique Bloodworth.”

Brandon de vriend van Dominique Janssen

Net als zijn vrouw is ook Brandon erg sportief. Hij is atleet op een tamelijk hoog niveau, en dat valt aan zijn afgetrainde lichaam af te zien. Niet voor niets werden zij al door Herbalife gestrikt om als koppel producten van het merk te sponsoren. Dit doen zij onder de naam The Bloodworths. We mogen dus spreken van een heus power couple. Ongetwijfeld zal Brandon Bloodworth tijdens het aanstaande WK 2019 hartstochtelijk juichen voor zijn grote liefde!

https://www.instagram.com/p/BjCATjtBatC/?utm_source=ig_web_copy_link

View this post on Instagram

If you know me than you know I'm not the type to give in to "get rich quick schemes". Before joining Herbalife I was skeptical because that is exactly what it looked like. Even now I'm keeping my eyes open for malicious business practices. I didn't join Herbalife for the money, I finally joined because it gave me the tools to help myself and all those people who wanted to get in shape with me but never did. I've always had a passion for staying fit and looking good (maybe even a little too much some would say) and now I've been given the tools, products, and resources to share and help all my friends and family. So please forgive me for spamming your timeline with Herbalife and fitness pictures. If you want to join me or if you know someone doing Herbalife and just want to know more about it, just send a message or shoot me a text.

A post shared by Brandon Bloodworth (@leonthesynergist) on

https://www.instagram.com/p/Bsdv0DUh4GF/

https://www.instagram.com/p/Bv_lUF2B0ff/
2 thoughts on “Brandon Bloodworth vriend van Dominique Bloodworth-Janssen

Comments are closed.