Bo Franse vriendin van Jeroen Zoet

Bo Franse, de stapelverliefde vriendin van Jeroen Zoet

Stapelverliefd ogen ze. PSV-doelman Jeroen Zoet en zijn vriendin Bo Franse lijken elkaar helemaal geweldig te vinden. Op Facebook wemelt het van de zwoele plaatjes tijdens etentjes, avonden uit en vakanties.

Iedereen lijkt te mogen weten hoe gek de twee blondjes op elkaar zijn. Wanneer de vonk exact over is gesprongen hebben we nog niet kunnen teruglezen, maar duidelijk is wel dat Bo vanaf januari 2014 foto’s plaatst met haar nieuwe liefde. Helemaal vreemd is het niet dat ze elkaar hebben gevonden. Bo Franse komt uit Eindhoven, de stad waar Jeroen fungeert als eerste doelman van PSV.

Bo Franse oogt als een prachtige, spontane jongedame. Hip en modieus gekleed, perfect in figuur. Dat is ook niet zo gek, want is dansdocente bij DéDé Danceballet in de Lichtstad. Daarvoor ging ze naar het Pleincollege Sint Joris.

Bo Franse, vriendin Jeroen Zoet

Doordat Jeroen Zoet op het laatste moment afviel voor het WK in Brazilië, kreeg het stel wel de kans om samen vakantie te vieren. Dat deden ze in het modaine Saint Tropez aan de Franse Zuidkust. Eerder genoten ze al van een weekend in het Belgische Knokke. Helaas voor Bo kan Jeroen voorlopig niet mee op skivakantie, want in het voorjaar van 2014 ging ze zonder hem naar Val Thorens. De doelman mag vrijwel zeker contractueel van PSV niet op wintersport in verband met mogelijke blessures.

Hoewel de relatie nog pril lijkt, hebben wij weinig twijfel over de liefde van Jeroen en Bo. De vrolijke Eindhovense lijkt perfect te passen bij de sympathieke en normaal gebleven Zoet, die na jaren ervaring opdoen bij RKC Waalwijk nu een mooie toekomst tegemoet gaat bij PSV. En aangezien in 2013 Newcastle United zich al meldde, lijkt het een kwestie van tijd voordat Bo en Jeroen samen ook het buitenland zullen gaan verkennen.

Bo Franse Jeroen Zoet

Bo Franse vriendin Jeroen Zoet

Bo Franse en Jeroen Zoet

Foto’s: Facebook Fo Franse


TAG