Spelersvrouw.nl

Bella Josipovic vriendin van Ramon-Pascal Lundqvist

Bella Josipovic is de vriendin van Ramon-Pascal Lundqvist, middenvelder van FC Groningen. Eerder speelde de Zweed al in Nederland bij Jong PSV en NAC Breda.

Inhoudsopgave

Bella Josipovic vriendin Ramon-Pascal Lundqvist

Bella Josipovic is geboren in de Zweedse stad Oskarshamm. De beeldschone Scandinavische werkt als model en gaat in haar vrije tijd graag op reis. Bij voorkeur naar een zonnig land waar ze flink aan haar tan kan werken. En het aller liefst natuurlijk samen met vriendje Ramon-Pascal Lundqvist. Bella is al in onder meer Montenegro, Italië en Frankrijk geweest. Verder houdt ze van sporten, dat blijkt ook wel uit haar enorm afgetrainde lichaam.

Ramon-Pascal verhuisde al op jonge leeftijd naar Nederland. De technisch begaafde middenvelder annex aanvaller verliet Kalmar in 2014, toen hij pas zeventien jaar jong was, voor PSV. In Eindhoven stond hij altijd bekend als een grote belofte, maar ondanks een debuut in de hoofdmacht zat een definitieve doorbraak er voor hem niet in.

Ramon-Pascal Lundqvist tegenwoordig speler van FC Groningen

Daarom trok Ramon-Pascal Lundqvist in de winter van 2018 naar NAC Breda, maar die ploeg verliet hij een half jaar later, na te zijn gedegradeerd met de club, al weer. Gelukkig voor de vriend van Bella pikte Groningen hem al snel op.

“Volgens mij zien ze mij als een belangrijke speler. FC Groningen heeft net een speler verkocht die op mijn positie speelt (Mimoun Mahi, red.), dus dat ziet er goed uit. Ik zie het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet”, blikte Lundqvist al vooruit met het Zweedse medium Fotbollskanalen.

Bella en Ramon-Pascal samen naar het hoge noorden

Voor vriendin Bella Josipovic en Ramon-Pascal Lundqvist wacht nu dus een verhuizing naar het hoge noorden. Wij wensen de tortelduifjes alvast veel plezier in Groningen!

Dit bericht bekijken op Instagram

In love.

Een bericht gedeeld door G. Bella Josipovic (@bellajosipovic) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Vibes🍊

Een bericht gedeeld door G. Bella Josipovic (@bellajosipovic) op