Spelersvrouw.nl

De bedrogen vriendinnen van Bryan Linssen

Shara van den Berg is één van de ex-vriendinnen van Bryan Linssen. De voetballer van Vitesse zou haar bedrogen hebben tijdens hun relatie. En niet alleen Shara werd naar verluidt slachtoffer van de womanizer.

Inhoudsopgave

Shara van den Berg ex-vriendin Bryan Linssen

In 2016 klapte Shara van den Berg in een openhartig interview met het blad Weekend uit de school. Haar toenmalige vriend Bryan Linssen zou maar liefst twee jaar lang een dubbelleven hebben geleid, waarin hij om de haverklap vreemdging.

Volgens Shara had Bryan, ook al woonden ze samen, zeker drie (!) andere vriendinnen. “Bryan is een grote leugenaar. Hij heeft al die tijd dat hij met mij was een dubbelleven geleid. En niet met één iemand, hij had naast mij wel drie andere vriendinnetjes. Tenminste, dat is wat ik tot nu toe weet, misschien zijn het er wel meer”, blaast de blondine stoom af.

“Ja, achteraf voel ik me heel dom. Ik voelde dat zijn verhalen niet helemaal klopten en de laatste tijd werd ik ook via anonieme sms’jes voor hem gewaarschuwd. Daarin stond onder meer dat ik me in de maling liet nemen door Bryan en dat ik me moest laten testen op soa’s. Ik zou volgens die anonieme persoon, die echt alles van ons af wist, dezelfde pijn ervaren als een jaar geleden, toen hij me ook al bedroog.”

Shara van den Berg (tweede van links) speelde een rol in de opnames van een clip voor All You Need Is Love.

‘Bryan Linssen ging vreemd met zeker drie vrouwen’

Shara van den Berg nam zelf contact op met één van de stiekeme extra vriendinnen van Bryan Linssen; ene Naomi uit Den Helder. Shara en Naomi sloegen vervolgens de handen ineen en probeerden vrouwen te waarschuwen voor Bryan Linssen, die zelf vervolgens verderging met de Limburgse Anouk.

Inmiddels is hij weer vrijgezel, maar als we de verhalen van ex-vriendin Shara mogen geloven, lijkt de kans groot dat Bryan nog wel enkele ‘scharrels’ heeft rondlopen. Bovendien wordt in reacties onder het stuk over de escapades van de aanvaller op de website FC Boulevard nog meer vuile was buiten gehangen.

‘Linssen misbruikt zijn status als voetballer’

Zo valt er onder andere te lezen: ‘Hij misbruikt zijn status als voetballer om de meiden het hoofd op hol te brengen. Met gladde praatjes hengelt hij ze binnen. iedereen bij Heracles wist van zijn dubbelleven. Maar ja, voetballers onder elkaar verlinken elkaar niet. Het is en blijft een beschermd mannen wereldje waar maar weinigen de verleidingen van het sterren-bestaan kunnen weerstaan.’

Meerdere woedende vrouwen gooiden vervolgens telefoonnummers en Snapchat-namen van Linssen online, en dreigden met het ‘verspreiden van seksueel getinte foto’s van de Vitesse-speler’. Duidelijk is dat de Limburger zich behoorlijk in de nesten heeft gewerkt op liefdesgebied.

Hier poseerde Bryan Linssen nog met een – onbekende – andere vriendin, bij Vitesse.