Spelersvrouw.nl

Becky Nicholson, de nieuwe vriendin van Jamie Vardy

Becky Nicholson vriendin van Jamie Vardy

Rebekah ‘Becky’ Nicholson is de toegewijde vriendin van Jamie Vardy. Samen hebben ze een dochtertje: Sofia.

Rebekah is bepaald niet op haar mondje gevallen. Zo reageert ze veelvuldig op Twitter tegenover critici die negatief over haar veelscorende vriend praten. En ze trok fel van leer toen kwajongens een nacht lang maar bleven aanbellen bij huize Vardy en daarmee hun nachtrust verstoorden.

Nicholson was ook aanwezig tijdens één van de dieptepunten in de afgelopen jaren. Tijdens een bezoek aan een casino kreeg de spits het aan de stok met een Aziatische man waarop hij zei: ,,Yo Jap, walk on.” Die racistische uitspraak veroorzaakte veel ophef in Engeland.

Becky is daarnaast directeur van hun bedrijf V9 Academy, die amateurvoetballers wil helpen om alsnog prof te worden en het maximale uit hun kwaliteiten te halen. Jamie Vardy is daarvan natuurlijk het beste voorbeeld. Jarenlang speelde de aanvaller in de marge van de lagere divisies in Engeland, maar in het seizoen 2015 – 2016 was hij de revelatie van de Premier League en had hij een cruciaal aandeel in het kampioenschap van Leicester City.

Vriendin Jamie Vardy: Becky Nicholson

Vanwege dat succes kwam Vardy ook in aanmerking voor het EK in Frankrijk. Dat gaf wel een praktisch probleempje, want hun voorgenomen huwelijk moest er wel voor worden verzet.

Becky Nicholson is van oorsprong promotiemeisje bij een nachtclub. Ze had eerder een relatie met een andere profvoetballer, namelijk Luke Foster. Met hem heeft ze ook een kind, zoals ze ook reeds een kind heeft uit een andere relatie.

De brunette valt volgens The Sun niet echt lekker in de familie van Vardy. Die stelden in een interview met de boulevardkrant dat hun relatie met hun zoon Jamie vertroebeld is sinds Becky in het spel is. Vader Phil gaf aan diep bedroefd te zijn, omdat hij jarenlang zijn zoon steunde, zelfs toen Jamie Vardy een enkelband droeg na een misstap, en hem overal naar toe reed. Maar nu de spits zo succesvol is, zou Rebekah de band tussen Jamie en zijn naaste familie kapot maken.

1 comment