Spelersvrouw.nl

Barbara Hajek vrouw van Tomas Hajek

Barbara Hajek is de vrouw van Tomas Hajek, een speler uit Tsjechië van Vitesse. De twee kennen elkaar uit eigen land en zijn op een zeer ‘idyllische’ plek getrouwd: een ponypark!

Inhoudsopgave

Barbara Hajek vrouw Tomas Hajek

Barbara Hajek is net als haar man Tomas Hajek geboren en getogen in Tsjechië. De twee zijn in de zomer van 2019, op een schitterende locatie in een ponypark in hun Tsjechië, getrouwd. Samen hebben ze al drie kinderen op de wereld gezet: twee dochters en een zoontje.

Aangezien de zon in Tsjechië lang niet altijd schijnt, zoekt het gezin graag de hogere temperaturen elders op, bijvoorbeeld in de Spaanse hoofdstad Madrid. Verder is Barbara een trouwe supporter van haar man Tomas, net als de drie kids.

Tomas Hajek getrouwd in een ponypark

In juni 2019 tekende Hajek bij Vitesse. Hij kwam over van Viktoria Pilzen, dat hem in 2018 al verhuurde aan competitiegenoot FK Mladá Boleslav. Eerder maakte Hajek, onder toeziend oog van vrouw Barbara, al de nodige minuten in de Europa League met Plzen, waarmee hij zich bovendien meermaals tot landskampioen kroonde.

Hajek zei na het tekenen van zijn driejarige contract in Arnhem al: “Ik ben heel blij met deze stap. De faciliteiten bij Vitesse zijn uitstekend en de ambities spreken mij aan.” Voor hem, vrouw Barbara en hun drie kinderen wacht nu een nieuw avontuur in Gelderland.

Dit bericht bekijken op Instagram

, ž číá á čí❤️

Een bericht gedeeld door (@barbara_hajek) op

Dit bericht bekijken op Instagram

❤️

Een bericht gedeeld door (@barbara_hajek) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Krásný narozeninový den❤️ #family #love #celebration #32

Een bericht gedeeld door (@barbara_hajek) op