Spelersvrouw.nl

Heeft PSV-speler Bruma een vriendin?

Bruma PSV vriendin

Armindo Bruma heeft nog geen vriendin. De Portugese speler van voetbalclub PSV scoort volop binnen de lijnen, maar op liefdesgebied wacht hij nog op een voltreffer.

Inhoudsopgave

Bruma heeft nog geen vriendin

Armindo Bruma is in 1994 geboren in Guinee-Bissau. Als 13-jarige vertrok hij naar Portugal, en daar ging hij spelen in de befaamde jeugdopleiding van Sporting CP in Lissabon.

In het seizoen 2012/2013 maakte Bruma zijn profdebuut namens Sporting B en uiteindelijk wist de flankspeler helemaal door te breken in de hoofdmacht van de topclub. Helaas dus zonder vriendin op de tribune.

Bruma Portugees international en speler PSV

Na zijn doorbraak tekende Bruma voor vijf jaar bij Galatasaray, maar zijn debuutseizoen werd overschaduwd door meerdere blessures, waardoor hij nauwelijks aan spelen toe kon komen.

Hij werd verhuurd aan Real Sociedad en in 2017 verkocht aan het Duitse RB Leipzig, dat hem twee jaar later weer doorverkocht aan PSV. De Eindhovenaren betaalden zo’n twaalf miljoen euro voor de razendsnelle dribbelkont.

Broer van Bruma speelde voor Chelsea en Fulham

De oudere broer van Bruma, Mesca, is ook profvoetballer geweest. Hij stond onder contract bij onder meer Chelsea FC en Fulham FC.

Over zijn persoonlijke leven is Bruma vrij gesloten, maar in ieder geval heeft hij dus nog steeds geen vriendin. Voorlopig speelt de Portugees nog wel even bij PSV, dus wellicht kan hij de liefde wel in Eindhoven gaan vinden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy new year 2019 much health peace and that each one can achieve their dreams.

Een bericht dat is gedeeld door @ bruma_7 op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lisboa ✌🏾

Een bericht dat is gedeeld door @ bruma_7 op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Good game today💪🏾

Een bericht dat is gedeeld door @ bruma_7 op