Spelersvrouw.nl

Annelot van Rhijn de vriendin van Djavan Anderson

Annelot van Rhijn is de vriendin van Djavan Anderson, een Nederlandse voetballer die onder contract staat bij SS Lazio in Italië. Annelot is een grote speelster in de wereld van de ‘WAGS’, want ze stond op de FHM500-lijst voor de knapste vrouwen van Nederland.

Inhoudsopgave

Annelot van Rhijn vriendin Djavan Anderson

Annelot van Rhijn wordt al sinds 2016 opgenomen in de lijst met de mooiste vrouwen van het land. Destijds eindigde ze als 277e, daarna als respectievelijk 165e, 193e en in 2019 als 119e. FHM omschrijft de vriendin van Djavan Anderson als ‘de Nederlandse Megan Fox’.

Annelot van Rhijn heeft een opleiding in interieurdesign gevolgd en sleepte in 2014 haar eerste baan in die sector binnen, bij Rivièra Maison. Daarna verdiende ze haar centen nog bij onder meer Equilibre en tegenwoordig is ze professioneel make up-stylist bij MAC Cosmetics. Bovendien onderhoudt ze haar eigen fashionblog met de naam ‘Annelot’.

Annelot van Rhijn op FHM500-lijst met WAGS

Op haar LinkedIn-pagina schrijft Annelot van Rhijn over zichzelf: ‘In mijn vrije tijd heel actief met fashion en social media, hierover heb ik ook in het buitenland gesproken voor een groep mensen. Ik ben heel leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Vooral in fashion gebied, dit is zeker een grote passie van mij. Ik heb op mijn huidige werk ook dingen geleerd zoals sales en merchandising (ook al enige ervaring mee door mijn interieur opleiding en ervaring). Ik sta open voor nieuwe dingen.’

Djavan Anderson voetballer bij SS Lazio in Roma

Annelot van Rhijn woont hedendaags deels in Amsterdam, en deels in Rome. Dat heeft natuurlijk alles te maken met haar vriend Djavan Anderson, want hij speelt sinds 2017 in Italië. Toen pikte Serie B-club Bari hem op bij SC Cambuur uit Leeuwarden. Daarna belandde de vleugelverdediger bij topclub SS Lazio, dat hem vervolgens op huurbasis bij Salernitana stalde.

De Amsterdammer heeft ook al de nodige jeugdinterlands voor het Nederlands Elftal achter zijn naam staan, en de hoop op een grote doorbraak van hem in de voetbalwereld is er nog steeds. Hoe dan ook kan Djavan Anderson 24/7 op de steun van zijn knappe vriendin Annelot van Rhijn rekenen!

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy bday to my soulmate! Forever grateful that the universe has put us together. Proud of you/us. 🤍

Een bericht gedeeld door Annelot van Rhijn (@annelottxx) op

Dit bericht bekijken op Instagram

la casa è dove si trova il cuore 🤍 #Rome

Een bericht gedeeld door Annelot van Rhijn (@annelottxx) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Sunday. 👩🏻

Een bericht gedeeld door Annelot van Rhijn (@annelottxx) op