Spelersvrouw.nl

Anneleen Teuwens vriendin van Stijn Wuytens

Anneleen Teuwens is de vriendin van Stijn Wuytens, een Belgische speler van voetbalclub AZ. Ze hebben samen drie kinderen (Mila, Lois en Axèl) en wonen sinds 2016 in Alkmaar samen.

Inhoudsopgave

Anneleen Teuwens vriendin Stijn Wuytens

Anneleen Teuwens is net als vriend Stijn Wuytens geboren en getogen in België, waar ze studeerde op de Hogeschool van Antwerpen (opleiding in Public Relations/Communications) gestudeerd.

Ze heeft ook nog een tijdje gewerkt als lerares, in België. Maar de laatste jaren woonde ze samen met haar grote liefde in Alkmaar, waar Wuytens speelt voor AZ.

Anneleen Teuwens en Stijn Wuytens getrouwd

In de zomer van 2019 zijn Anneleen Teuwens en Wutu, zoals zij haar liefkozend noemt, getrouwd. Daarna volgde de huwelijksreis naar het schitterende Sicilië, Italië.

In het dagelijkse leven richt Anneleen Teuwens zich logischerwijs vooral op het opvoeden van drie koters: dochters Mila en Lois, en zoontje Axèl.

© Instagram

Stijn Wuytens voetballer AZ

De in 1989 in het Belgische Eksel geboren Stijn Wuytens doorliep een deel van de jeugdopleiding van KRC Genk, tot hij in 2001 naar PSV in Eindhoven vertrok. In 2009 verhuurden de Brabanders hem nog aan De Graafschap, daarna volgde een definitieve verkoop aan AC Beerschot. Terug naar België dus.

Via Beerschot en Willem II belandde Wuytens in 2016 bij AZ, dat een half miljoen euro aan de Tilburgers betaalden. En vanaf dat moment wonen Stijn en zijn vrouw Anneleen Teuwens samen in Alkmaar. Daar lijken ze voorlopig ook nog niet weg te slaan!