Spelersvrouw.nl

Anne Buitelaar vriendin van Léon Bergsma

Anne Buitelaar is de vriendin van Léon Bergsma, speler van AZ. Hij kwam in juli 2018 over van jeugdliefde Ajax uit Amsterdam.

Inhoudsopgave

Anne Buitelaar vriendin Léon Bergsma

Anne Buitelaar is geboren en getogen in Amstelveen. Daar woont ze tegenwoordig ook nog steeds, en ze werkt er voor de gemeente Amstelveen. Ze is daar werkzaam als Consulent Publieksinformatie.

Haar schooltijd bracht Anne eerst door op het Herman Wesselink College en daarna op de Hogeschool van Amsterdam, waar de knappe brunette de opleiding Bewegen, Sport en Voeding volgde. Net als Léon Bergsma zelf is dus ook zijn vriendin Anne Buitelaar veel bezig met haar lichaam en fitheid.

Léon Bergsma speelde in de jeugd van Ajax

Léon Bergsma is geboren in Amsterdam en droomde er dan ook, net als bijna iedere jongen aldaar, van om door te breken in Ajax 1. Jarenlang stond Bergsma bekend als een grote belofte, maar die wist hij toch niet helemaal in te lossen.

Léon Bergsma speler AZ

En dus koos hij ervoor om te gaan voetballen bij AZ. Lekker in de buurt, dus voor vriendin Anne Buitelaar zal het ook geen groot probleem zijn geweest.

Bij AZ is hij echter ook niet helemaal tevreden. Zo vertelde Bergsma in mei aan Voetbal International: “Ik heb na het kampioenschap met Jong Ajax gekozen voor AZ met het idee om uiteindelijk door te groeien naar het eerste elftal en in principe niet veel voor Jong AZ te spelen. Dat is helaas niet gelukt, ik heb eigenlijk geen kans gehad.”

Tot dusver kwam het niet tot een vertrek, maar daar hoopt Bergsma nog wel op. “Ik mik wel echt op de Eredivisie. Ik vind dat ik klaar ben om op dit niveau te spelen. Ik heb geen zin in nog een jaar Jong AZ. Daar speel je eigenlijk nergens voor en dat is als voetballer niet wat je wil.”

Hopelijk kan hij zijn carrière bij een andere club een nieuw leven inblazen, zonder dat hij vriendin Anne Buitelaar moet verlaten natuurlijk!