Spelersvrouw.nl

Annabelle Pieters, vriendin van Menno Koch

Annabelle Pieters vriendin van Menno Koch

Menno Koch heeft een relatie met Annabelle Pieters. Het stel is samen sinds 2 oktober 2011. 

Annabelle maakt een smoorverliefde indruk, getuige de kiekjes op haar Facebook-profiel. Trots vlijt ze zich in bikini tegen de sporterstorso van Menno Koch of schuift tegen hem aan in galajurk in een Hummer. De vriendin van Menno Koch heeft ook Twitter, maar haar tweets heeft ze afgeschermd. Haar vriend Menno heeft ook Facebook, waar hij schattig poseert met zijn vriendinnetje, die hem zo steunt tijdens de zware blessure die hem in 2015 teisterde.

Koch is een geboren Brabander. Hij groeide op in Heeze, vlakbij Eindhoven en woonde begin 2015 nog bij zijn ouders Wim (die op hoog niveau aan volleybal deed en zelfs assistent bondscoach was) en Elly (die in het ziekenhuis werkt). Hij volgde het VWO aan het Pleincollege Sint Joris en heeft twee zussen: Liza en Joni. Thuis kreeg hij een Christelijke opvoeding, al is hij minder praktiserend: ,,Ik heb daarover met sommige ploeggenoten diepgaande gesprekken gevoerd. Sommige jongens zijn heel gelovig en zijn dan behoorlijk fel in hun opvattingen.”

Vriendin Menno Koch: Annabelle Pieters

Zijn lievelingskostje is sushi of de stoofpot met varkenshaas van zijn vader. Alcohol drinkt hij enkel tijdens vakantie: ,,Omdat ik bijna nooit drink, gaan mijn vrienden graag met me op stap. Ik ben immers altijd de BOB. Tegenwoordig ga ik niet meer zo vaak uit. Als ik ga, vind ik het leuk om naar exclusieve zaken te gaan.”

De PSV’er volgt naast zijn voetballoopbaan de studie International Business Administration aan de Universiteit van Tilburg. ,,Een voetbalcarrière biedt geen zekerheid en duurt niet lang. Het zou leuk zijn als ik een paar miljoen verdien, maar je weet nooit hoe het loopt”, vertelde hij aan Voetbal International. Dat blijkt wel, want na een hoopgevend begin als huurling van NAC Breda zorgde een zware blessure voor een terugslag in zijn ontwikkeling als talentvol voetballer.

Een foto die door bepassionate.a is geplaatst op

1 comment