Spelersvrouw.nl

Annabell Max de vrouw van Philipp Max

Annabell Max is de vrouw van Philipp Max, een Duitse voetballer die op 2 september 2020 een vierjarig contract tekende bij PSV. Eerder kwam hij al jarenlang uit voor Bundesliga-club FC Augsburg. Annabell en Philipp Max zijn in 2019 getrouwd. Sinds begin 2023 is Phillip vertrokken naar Eintracht Frankfurt. De club die vorig seizoen de Europa League wist te winnen.

Inhoudsopgave

Annabell Max vrouw Philipp Max

Annabell Max gaf in juni 2019 haar ja-woord aan Philipp Max, later dat kalenderjaar trouwden de twee. Zelf timmert ze aan de weg als model, niet zo vreemd gezien het feit dat ze een zéér fijne verschijning voor het oog is, maar ondertussen manifesteert Anabell zich ook als een zeer trouwe fan van Philipp.

Zo kwam ze op de dag dat haar man bij PSV tekende gelijk met een Instagram-post: “Het is tijd om aan iets nieuws te starten, en te geloven in de magie van nieuwe beginnen. Veel succes, ik ben trots op je”, schreef Annabell. De vriendin van Philipp Max is maar wat blij met de transfer dus. En ze volgt haar man uiteraard richting Eindhoven.

Philipp Max Duitse voetballer

Philipp Max is in 1993 geboren in Viersen. Hij doorliep de jeugdopleidingen van Baldham en TSV 1860 in München, maar werd al snel opgepikt door het grote Bayern. Omdat een doorbraak bij de Rekordmeister er niet in zat koos Max in 2010 eieren voor zijn geld met een transfer naar Schalke 04, en vanaf toen ging het snel. Via FC Augsburg brak de aanvallende linkervleugelverdediger helemaal door, met name in het seizoen 2017/2018.

Philipp Max oud-speler PSV

Maar toch koos Philipp Max er in september 2020 voor om samen met zijn vrouw Annabell Max naar Nederland te verhuizen. Hij tekende voor vier jaar bij PSV. “PSV heeft me laten blijken dat ze me al een hele tijd volgen en dat ze me echt graag willen hebben”, reageerde Max destijds.

“In de voorbije weken heb ik trainer Roger Schmidt een paar keer gesproken. Zijn manier van voetbal spreekt me erg aan. Net als de club PSV. Ze spelen hier altijd om de prijzen en dat wil ik ook. Het totaalplaatje klopt voor mij. Ik heb er ontzettend veel zin in.”

PSV was dolblij met de linksback

En ook directeur John de Jong was erg blij met de transfer: “Philipp is een aanvallende back die zijn positie invult zoals wij dat graag zien. Zelf heb ik hem op de Olympische Spelen in 2016 in een paar invalbeurten gezien. Ik was daar voor Lozano en Duitsland zat bij Mexico in de poule. Daarna hebben we hem vaak bij Augsburg zien spelen. Zijn ontwikkeling hebben we goed in kaart.”

“Inmiddels heeft hij bijna 150 duels in de Bundesliga achter zijn naam en nu ontstond er een mogelijkheid om hem te halen. We zijn blij dat het is gelukt. Phillipp voegt naast zijn verdedigende kwaliteiten en drang naar voren ook routine toe en dat kunnen wij goed gebruiken.” Ongetwijfeld gaan Philipp Max en zijn vrouw Annabell Max zich uitstekend vermaken in Eindhoven en omstreken!