Spelersvrouw.nl

Ann-Kathrin Götze de vriendin en vrouw van Mario Götze

Ann-Kathrin Götze is de vrouw van Mario Götze, een Duitse voetballer die in oktober 2020 bij PSV tekende. Eerder kwam hij al uit voor Bayern München en (tweemaal) Borussia Dortmund. Na het seizoen van 2022 heeft hij een contract getekend bij de Europa League winnaar Eintracht Frankfurt

Inhoudsopgave

Ann-Kathrin Götze vrouw Mario Götze

Dat Ann-Kathrin model is van beroep zal niemand verbazen. De mooie brunette wordt veelgevraagd voor shoots en commercials in het buitenland, waaronder Amerika. Dat zorgt wel voor druk op hun relatie, omdat de tortelduifjes elkaar maar weinig zien door hun drukke levens. Het Duitse Bunte stelde zelfs dat het hun relatie zou bedreigen.

Zover lijkt het echter niet, want Ann-Kathrin Brömmel is al sinds 2012 happy met Mario en inmiddels zijn ze ook getrouwd. Ze ontkent verder dat Mario Götze een moederskindje is. Volgens Duitse boulevardpers zou de middenvelder erg aanhankelijk zijn naar zijn moeder Astrid, die zelfs tijdens hun liefdesvakantie op bezoek zou zijn gekomen. Ann-Kathrin ontkent dat de rol van haar schoonmoeder een issue is en zegt dat Mario Götze gewoon erg gesteld is op zijn familie.

Ann-Kathrin Götze Duits topmodel

Ann-Kathrin is naast lingeriemodel ook zangeres en blogger. Met regelmaat deelt ze op haar populaire Instagram-account fraaie en schaarsgeklede foto’s. Ze wordt om die reden zelfs al ‘selfiekoningin’ genoemd. Wel krijgt ze daarbij soms kritiek, die haar te mager noemen. Oordeelt u zelf.

Regelmatig gaan de brunette en haar voetballer, die Duitsland in 2014 de wereldtitel bezorgde, op vakantie. In de zomer van 2015 dobberden ze op een groot jacht bij het Spaanse Ibiza, terwijl ze de jaarwisseling doorbrachten in miljonairsstad Dubai.

Mario Götze met zijn vriendin Ann-Kathrin Brömmel

In oktober 2020 verraste Mario Götze door voor twee seizoenen bij PSV te tekenen. De middenvelder was clubloos nadat zijn contract bij Borussia Dortmund afliep en koos er voor om samen met zijn vrouw Ann-Kathrin Götze naar Eindhoven te vertrekken.

Zelf reageerde hij: “Ik heb enkele prettige gesprekken met Roger gehad en ben steeds serieuzer gaan nadenken over een stap naar Nederland. Er is deze zomer van alles op mijn pad gekomen, maar ik ben en blijf een gevoelsmens en ik kan de keuzes maken die ik wil. Ik ben toe aan een compleet andere uitdaging en die heb ik hier in Eindhoven gevonden.”