Spelersvrouw.nl

Angela Dijkstra vriendin van Mathias Vosté

Angela Dijkstra is de vriendin van Mathias Vosté, een Belgische inline-skater, shorttracker en langebaanschaatser. Getuige de foto’s op Instagram zijn de tortelduifjes bijna onafscheidelijk, en vieren ze volop de liefde door samen de hele wereld over te vliegen.

Inhoudsopgave

Angela Dijkstra vriendin Mathias Vosté

Angela Dijkstra is 25 jaar en geboren en getogen in Nijhewoltholde, een dorp in de Nederlandse provincie Friesland. Ze heeft sinds augustus 2010 een relatie met Mathias Vosté.

Haar schooltijd bracht de blondine door op het Linde College, tegenwoordig werkt ze als projectmanager bij Willem de Boer Food & Events.

© Instagarm

Angela Dijkstra shorttracktrainster

Bovendien is ze trainster bij de Shorttrackclub Thialf én bij Schaatstrainingsclub Rutten. Net als vriend Mathias Vosté bindt Angela dus maar wat graag de ijzers onder.

In haar vrije tijd pakt Angela graag samen met haar geliefde het vliegtuig naar warmere oorden. Zo mogen ze samen al onder meer Rome (Italië), Rovinj (Kroatië), Barcelona en Gran Canaria (Spanje) afstrepen.

Mathias Vosté Belgische schaatser

Mathias Vosté is in 1994 geboren in Brugge. Hij is dus ongeveer even oud als zijn vriendin Angela Dijkstra. In 2012 maakte de krullenbol in Dordrecht zijn debuut in de wereldbeker shorttrack, maar sinds het seizoen 2015/2016 richt hij zich meer op het langebaanschaatsen.

Daarin reed hij in november 2015 voor het eerst een World Cup, in Calgary. In 2018 reed Mathias een persoonlijk record op de 1500 meter, in Thialf, maar die werd tijdens het WK Afstanden in Inzell alweer aangescherpt. Ook schaatste Mathias, onder toeziend oog van een trotse vriendin Angela, een nationaal record op de 1000 meter.

Mathias Vosté en Angela Dijkhof wonen tegenwoordig samen in de geboorteplaats van laatstgenoemde, Nijeholtwolde in Friesland. Daar genieten ze nog elke dag van elkaar!

© Instagram