Spelersvrouw.nl

Andrea Salas vrouw van Keylor Navas

Andrea Salas is de vrouw van Keylor Navas, een Costa Ricaanse doelman van Nottingham Forest. Hij heeft jarenlang gekeept voor Real Madrid en won daar veel prijzen, waaronder de Spaanse landstitel en meerdere keren de Champions League.

Inhoudsopgave

Andrea Salas vrouw Keylor Navas

Andrea Salas en Keylor Navas stapten in 2009 in het huwelijksbootje. Al vrij snel daarna volgde de geboorte van hun eerst kindje samen: zoon Mateo zag voor het eerst het levenslicht. Andrea had toen al een dochter genaamd Daniela uit een eerdere relatie.

De knappe brunette werkte altijd als model, maar is inmiddels full-time mama. In 2006 werd ze nog verkozen tot Miss Hawaiian Tropic. Destijds waagde Andrea Salas zich nog met enige regelmaat aan schaars geklede tot zelfs volledig naakte fotoshoots; dat is nu wel verleden tijd.

Keylor Navas jarenlang doelman Real Madrid

Er is altijd veel kritiek geweest op Keylor Navas, die nog wel eens een foutje wilde maken onder de lat. Maar zijn palmares liegt er niet om.

Na periodes bij Albacete en Levante belandde El General in 2014 bij Real Madrid, waar hij één keer kampioen van Spanje werd en drie keer (!) de Champions League won. Hij was altijd basisspeler in Bernabeú.

Keylor Navas ook ex-keeper van PSG

Dat veranderde toen Thibaut Courtois in de zomer van 2019 naar De Koninklijke trok. Toen koos Navas eieren voor zijn geld, en tekende hij bij Paris Saint-Germain.

Ongetwijfeld tot tevredenheid bij zijn vrouw Andrea Salas, want zij mag nu in de stad van de liefde, het betoverende Parijs, wonen!

Inmiddels is Navas vaste waarde van het Engelse Nottingham Forest FC.

© Instagram