André Onana, de vrijgezelle doelman van Ajax

André Onana is nog vrijgezel. De doelman van Ajax is te typeren als groot, sterk, atletisch en hij heeft ongetwijfeld al een goed gevulde bankrekening. Het enige wat nog in het leven van André Onana ontbreekt is een leuke vriendin!

André Onana nog geen vriendin

Het is André Onana nog niet gelukt om een leuke vriendin te vinden. Want een leuke dame met wie hij een relatie wil aanknopen, die is André Onana nog niet tegengekomen. De doelman uit Kameroen kwam als dertienjarig ventje naar FC Barcelona. Hij volgde daarmee het spoor van zijn neef Fabrice Ondoa, één jaar ouder.

Opvallend genoeg volgde Onana exact hetzelfde pad als zijn neef. Ook Ondoa voetbalde in de Eto’o Academy en werd als dertienjarige talent opgenomen in de jeugdopleiding van het roemruchte FC Barcelona.

Tweelingbroer André Onana

André Onana vertelde dan al eens over de speciale band met hem: “Wij hebben echt alles precies hetzelfde gedaan. We speelden zelfs bij dezelfde club in Yaoundé voordat we naar de Academy gingen. En daarna leefden we samen in Barcelona. Hij stond altijd achter me en ik achter hem. Hij is een beetje als mijn tweelingbroer. Ik spreek hem nog steeds elke dag”, aldus Onana.

Terug naar zijn liefdesleven. Voorlopig staat de focus van de sluitpost volledig op presteren bij Ajax, maar het zou zomaar kunnen dat een Nederlandse mooie dame hem weet in te palmen, zoals al zoveel buitenlandse spelers uit de Eredivisie meemaakten. Maar vooralsnog is André Onana dus nog vrijgezel.