Spelersvrouw.nl

Anara Atanes, de sexy ex-vriendin van Samir Nasri

Samir Nasri was tot 2015 samen met de aantrekkelijke Anara Atanes. Hun breuk werd wereldkundig toen hij op Instagram een foto plaatste met het onderschrift: ,,Alleen zijn is veel beter dan fake gezelschap’. Kort daarop verwijderden Nasri en Atanes elkaars connecties op hun sociale media. Hun relatie duurde twee jaar.

Atanes werd vooral bekend door haar felle tweets nadat Nasri in 2014 door bondscoach Didier Deschamps werd gepasseerd voor de Franse WK-selectie. Ze schreef: “F*** france and f*** deschamps! What a s*** manager!”. En: “Incase u didnt read my tweet properly…. Ill repeat myself….. f*** FRANCE!!!!! And f*** deschamps!” De international, bij Manchester City goed voor een salaris van circa negen miljoen euro per jaar, probeerde zijn vriendin te kalmeren: “Love you dont get upset life sometimes is unfair but you have to accept it and deal with it.”

Samir Nasri heeft een relatie met Anara Atanes

Maar gelukkig hebben we de foto’s nog, want Anara Atanes is bepaald geen straf om naar te kijken. Met haar donkere haren en bruine ogen is ze een lust voor het oog. Daar komt bij dat ze op haar Instagram haast uitsluitend schaars gekleed of in lingerie of bikini poseert en zwoel in de camera kijkt.

Wat Anara Atanes verder kan en doet behalve selfies maken en poseren voor mannenbladen? Goede vraag. Het Britse model, die onderdeel uitmaakt van Victoria’s Secret, zingt af en toe en maakte deel uit van de popgroep Fanfare. In 2008 sneerde ze naar de media die haar WAG noemden. ,,Ik haat die term. Het is erg stereotype. Ik verdien mijn eigen geld.” Ironisch genoeg was haar vorige vriend eveneens voetballer. Namelijk oud-Arsenal-speler Freddie Ljungberg.

Tot 2012 was Nasri samen met de Russische-Franse tennisster Tatiana Golovin. De blondine, geboren in Moskou maar op jonge leeftijd naar Parijs verhuisd, had enkele jaren een relatie met Nasri. Tegenwoordig is ze echter samen met de Franse rugbyer Hugo Bonneval.