Spelersvrouw.nl

Ana Sofia Moreira, de vriendin die Pepe weet te temmen

Ana Sofia Moreira de vriendin van Pepe

In onze ogen is hij knettergek, maar blijkbaar is er toch een vrouw die het mooie in Pepe ziet. Sinds 2007 heeft Pepe een relatie met Ana Sofia Moreira.

In dat jaar voetbalde K├ępler Laveran Lima Ferreira, zoals de Braziliaan (!) eigenlijk heet, nog voor het succesvolle FC Porto. In de stad van de likeur, de bezienswaardige brug en natuurlijk de Blauwe Draken, studeerde Ana medicijnen aan de Universiteit in Porto. Toen de vonk eenmaal was overgesprongen, volgde Ana Sofia haar vriend naar Real Madrid, dat dertig miljoen betaalde voor de centrale verdediger met geregeld kortsluiting in het hoofd.

Pepe en Ana Sofia hebben twee kinderen. De Portugese schone heeft een hekel aan rode lopers en spotlights. Ze laat zich dan ook nooit zien bij dergelijke evenementen. Wel wordt ze gespot in Madrid, waar modekenners haar kledingstijl beschrijven als sportief doch elegant. Na haar bevalling verbaasde haar omgeving zich erover hoe snel ze weer in superslank figuur wist te geraken.

Ana Sofia Moreira de vriendin van Pepe

Insiders beschrijven Pepe als ‘grappig’ en ‘gek’ (wat heet!), terwijl Ana Sofia een rustige, evenwichtige en onafhankelijke vrouw zou zijn. Toch aarzelt ze niet zich te roeren wanneer haar vriend in opspraak is in de media. Als door een adder gebeten reageert ze dan via Twitter op de in haar ogen onterechte kritiek. Ook iets wat u natuurlijk altijd al wilde weten, is dat Ana Sofia een hond heeft. En die luistert naar de naam Bia. Het schijnt dat Ana Sofia ook een groot maatschappelijk hart heeft. Real Madrid fans prijzen niet alleen dat ze op Twitter in gesprek gaat met supporters, maar ze is tevens ambassadeur voor O Joaozinho, wat zich inzet voor kinderen in de knel.

Goed, genoeg non-informatie die u eigenlijk gestolen had kunnen worden. Tijd voor wat beeld. Foto’s, afkomstig van haar twitter en andere social media-accounts. Zo zie je maar dat zelfs de meest gestoorde voetballers een mooie vrouw weten te versieren: bof jij even, Pepe!