Spelersvrouw.nl

Amy de vriendin van George Johnston

Amy is de vriendin van George Johnston, een Schotse voetballer van topclub Feyenoord. Eerder kwam hij al uit voor Liverpool FC. In de zomer van 2020 vroeg George zijn Amy nog ten huwelijk: ze zei natuurlijk volmondig ‘ja’.

Inhoudsopgave

Amy de vriendin van George Johnston

Amy is een knappe blondine uit Schotland, waar ook haar vriend George Johnston is geboren. Ze is een echte beauty-freak en runt dan ook haar eigen beautysalon, genaamd Bexton Beauty.

Haar specialiteit ligt bij manicures en pedicures. We zullen Amy dan ook nooit met onverzorgde nagels aantreffen, al kan ze ook prima uit de voeten met make-up, wenkbrauwen en wimpers.

George Johnston oud-speler Liverpool

George Johnston is in september 1998 geboren in het Engelse Manchester. Vanwege zijn roots kon hij echter ook kiezen voor een interlandcarrière namens Schotland, en dat heeft hij gedaan.

Toch speelde Johnston nooit in Schotland. Hij stroomde in in de jeugdopleiding van wereldtopclub Liverpool FC en schopte het uiteindelijk tot de beloftenploeg Onder 23 jaar, waarna Feyenoord hem in augustus 2019 naar Nederland haalde.

George Johnston voetballer Feyenoord

Tijdens zijn presentatie in De Kuip, waarbij ook vriendin Amy aanwezig was, zei toenmalig technisch directeur Sjaak Troost over George Johnston: “George is een talentvolle verdediger die op meerdere posities achterin uit de voeten kan. Er was ook interesse van meerdere clubs maar hij heeft zeer bewust voor Feyenoord gekozen, om zich onder te vleugels van Jaap Stam te ontwikkelen tot belangrijke kracht in De Kuip.”

Naar verluidt speelde Dirk Kuyt, werkzaam bij Feyenoord en clubicoon bij Liverpool, als tussenpersoon een belangrijke rol in de deal. Nu is het voor zowel club als speler – en ook voor zijn vriendin Amy, anders zal George vast niet te genieten zijn – hopen dat het tot een definitieve doorbraak gaat komen in Rotterdam.

Echte heeft George maar 4 wedstrijden gespeeld voor Feyenoord. Hij werd een jaar verhuurd aan het Engelse Wigan Athletic. Momenteel is hij actief bij Bolton Wanderers.