Spelersvrouw.nl

Alyssa Bond de vriendin van Henk Veerman

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 4 september 2020

Laatst Ge├╝pdatet: 4 september 2023

Alyssa Bond is de vriendin van Henk Veerman, een Nederlandse voetballer die in de zomer van 2020 terugkeerde bij zijn oude liefde sc Heerenveen. E

erder kwam de spits al uit voor FC Volendam en St. Pauli in de Duitse 2. Bundesliga. In 2022 vertrok Veerman naar Utrecht, maar speelde daar maar 8 wedstrijden. Later verkaste hij naar Volendam.

Op dit moment is de centrum spits verhuurd aan ADO Den Haag.

Inhoudsopgave

Alyssa Bond vriendin Henk Veerman

Alyssa Bond is net als vriend Henk Veerman geboren en getogen in Volendam, maar studeerde aan de HS Ipabo Amsterdam-Alkmaar.

Ze hebben al een behoorlijke tijd een relatie; Henk toonde zich een ware romanticus door zijn Alyssa op oudjaarsdag (in 2009) verkering te vragen.

Inmiddels hebben Henk Veerman en zijn vriendin Alyssa Bond al een kindje op de wereld gezet en lacht het leven hen dus toe.

oud-speler FC Volendam en St. Pauli

Henk Veerman is in 1991 geboren in Volendam.

Hij doorliep dan ook de jeugdopleiding van de plaatselijke FC en brak er ook door in de Jupiler League (tegenwoordig Keuken Kampioen Divisie).

In februari 2015 volgde de ultieme bekroning met een transfer naar sc Heerenveen.

Een basisplaats wist hij er op de lange duur nooit te veroveren, en dus tekende Veerman in augustus 2018 bij St. Pauli uit de Duitse 2. Bundesliga.

Zijn liefde voor sc Heerenveen

In Duitsland deed de aanvalsleider, die verrassend snel is voor iemand van zijn lengte (lees: zo’n 2 meter), het uitstekend.

In de zomer van 2020 ging hij dan ook voor een kans op revanche bij Heerenveen, dat zo’n anderhalf miljoen euro voor de Volendammer neer telde.

Bij zijn presentatie in het Abe Lenstra Stadion, zei hij, vergezeld door vriendin Alyssa Bond: “Ik ben erg blij om terug te zijn.

Ik heb altijd warme gevoelens overgehouden aan de club.

Het is voor mijn familie en mezelf fijn dat ik weer terug ben in Nederland.

Ik was er zelf ook wel aan toe.” Welkom terug in Fryslan, Henk en Alyssa! Op dit wordt Henk gehuurd door ADO den Haag