Spelersvrouw.nl

Alysha Behague, vriendin van Pierre-Emerick Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyang heeft een relatie met Alysha Behague. De Frans-Gabonese aanvaller heeft met zijn vriendin een zoontje.
Alysha Behague is volgens boulevardkranten verslaafd aan winkelen en bezit een enorme garderobe kast. Ze heeft wel een wat opvallende en uitgesproken smaak, die al eens de aandacht van de boulevardpers trok. Dat gebeurde toen Aubameyang besloot een wit nogal extravagante bontjas van zijn vrouw aan te trekken. Foto’s daarvan gingen over de hele wereld en bereikten zelfs Didier Drogba, die besloot de aanvaller te imiteren door een soortgelijk kledingstuk aan te trekken en ermee te poseren op Instagram.

De donkerharige Behague heeft een zeer vrouwelijk figuur met een flinke boezem, strakke taille, volle lippen en vrouwelijke heupen. Ze komt uit Lille en zijn getrouwd. In 2011 kregen ze een zoon: Curtys. Stiekem hoopte ze in de periode dat Pierre-Emerick indruk maakte als speler van Borussia Dortmund op een transfer naar Spanje, bij voorkeur naar Real Madrid.

Pierre-Emerick Aubameyang heeft een relatie met Alysha Behague

Die kans is niet ondenkbaar, omdat Aubameyang geldt als één van de meest veelbelovende spelers van het huidige voetbal. De aanvaller komt uit de jeugdopleiding van AC Milan, maar verkaste daarna naar Frankrijk. Dar ging hij spelen voor onder meer Dijon, Lille, Monaco en Saint Ettien. Sinds 2013 voetbalt hij voor Dortmund. Hij is tevens international voor Gabon, waar hij een nationale held is.

Op Instagram presenteert Alysha Behague zich als een stijlvolle vrouw. Ze plaatst er modieuze foto’s, maar ook van vakanties en hun zoontje Curtys. In 2016 verwacht het koppel hun tweede kindje.

Pierre-Emerick Aubameyang wordt door teamgenoten omschreven als een uiterst rustige jongen, die niet van uitgaan houdt, geen alcohol drinkt en altijd maar met voetbal bezig is. Wel houdt hij van mooie, dure auto’s. In zijn collectie bevinden zich onder meer een Ferrari en een Aston Martin. Zijn gezin staat echter op één, stellen insiders.

Bekijk hier enkele foto’s van de wulpse Alysha Behague.