Spelersvrouw.nl

Aline is de vriendin van Arjan Stroetinga

Aline vriendin Arjan Stroetinga

Aline is de vriendin van Arjan Stroetinga, een Nederlandse marathonschaatser die uitkomt voor Team EasyJet. Arjan is de oudere broer van wielrenner Wim Stroetinga.

Inhoudsopgave

Aline is de vriendin van Arjan Stroetinga

Zowel Arjan Stroetinga als zijn vriendin Aline is niet erg actief op de sociale media. Toch vertelt de schaatser soms wel over zijn geliefde. Bijvoorbeeld over het feit dat Arjan twintig uur in de week als automonteur, waarvoor hij is afgestuurd, werkt voor het bedrijf van de vader van Aline.

© Instagram

Arjan Stroetinga werkt als automonteur voor bedrijf vader Aline

Op die manier kan hij topsport goed afwisselen met zijn hobby: sleutelen aan auto’s. “Als ik zaterdag een slechte wedstrijd rijd en maandag naar mijn werk ga, vergeet ik het”, vertelde Arjan Stroetinga in 2009 al aan het NRC.

Inmiddels is Aline van zijn vriendin zelfs naar zijn vrouw gegaan: ze zijn getrouwd en hebben samen al kinderen. Vooral daarom is Arjan geen fan van trainingskampen, zei hij in 2016 in gesprek met De Nieuwe Oostellingwerver.

“Het liefst zou ik alle trainingen gewoon vanaf huis doen, want nu staat mijn vrouw Aline er vaak alleen voor en de kinderen vinden het ook niet altijd even leuk. Maar als ik niet op trainingskamp ben, ben ik natuurlijk wel veel thuis en kan ik Luca bijvoorbeeld naar school brengen en weer ophalen.”

Arjan Stroetinga Nederlandse marathonschaatser en broer Wim Stroetinga

Arjan Stroetinga is in 1981 geboren in Friesland. Hij won al zeven keer de Nederlandse titel op kunstijs en is daarmee recordhouder op dat gebied. Ook werd hij twee keer tweede op het NK op natuurijs.

Zijn broer is Wim Stroetinga, wielrenner van het Vlasman Cycling Team. We kunnen dus wel stellen dat Arjan Stroetinga’s vrouw Aline een enorm sportieve man en schoonfamilie heeft!