Spelersvrouw.nl

Alicia Albiol is de vrouw van Raúl Albiol

Alicia Albiol is de vrouw van Raúl Albiol

Alicia Albiol is de vrouw van Raúl Albiol. Het stel is namelijk getrouwd. Samen hebben ze 4 kinderen. Deze zijn allemaal gek van voetbal. In het dagelijks leven zorgt Alicia Albiol voor de kinderen. Raúl en Alicia komen beide uit Valencia. Hier hebben ze elkaar ook ontmoet. Inmiddels zijn ze al jaren samen en zijn ze gelukkig met hun gezin.

Raúl Albiol, ook wel voluit Raúl Albiol Tortajada genoemd is een Spaanse centrale verdediger geboren in Vilamarxant. Raúl Albiol zag het levenslicht op 4 september 1985 en speelde in de eerste jaren van zijn nog prille carrière in de jeugd van Ribarroja, Vilamarxant en Valencia. Bij die laatste club wist hij ook een profcontract af te dwingen en maakte hij zijn debuut in 2004 in de hoofdmacht van Valencia. 

Inhoudsopgave

De carrière van Raúl Albiol

Nadat Raúl Albiol 7 seizoenen in de jeugd van Valencia had gespeeld, waarin hij in 131 wedstrijden 5 keer wist te scoren, groeide hij uit tot een ware cultheld. Zijn debuut maakte hij op 24 september in het jaar 2003 toen hij voor het grootste deel speelde in het tweede elftal van Valencia.

Vanaf dat moment bleek Raúl Albiol na een seizoen te zijn verhuurd aan Getafe, een vaste waarde te worden voor zijn club en speelde zoals gezegd 131 wedstrijden in 5 seizoenen. Wel, heeft het even geduurd voordat hij van vast waarde was voor zijn team. Het eerste jaar werd hij voor een half jaar uitgeleend aan Getafe, waar hij 17 wedstrijden voor in actie kwam en 1 keer wist te scoren.

Het vertrek naar Real Madrid

Nadat hij 5 seizoenen de clubkleuren van Valencia heeft mogen dragen, besloot hij op 24 juni 2009 de overstap te maken naar Real Madrid. Real zou 15 miljoen euro voor Raúl Albiol hebben betaald, maar wist in de 4 seizoenen bij deze club nooit echt van vaste waarde te worden. Wel, speelde hij 81 wedstrijden en wist hij slechts één keer te scoren.

Raúl Albiol naar Napoli

Nadat hij van Real mocht vertrekken, besloot Raúl Albiol zijn carrière verder te vervolgen in Italië. Hij speelde maar liefst 6 seizoenen voor Napoli waarin hij 180 keer het shirt van de Napolitanen droeg. In deze 180 wedstrijden scoorde Albiol als verdediger 6 keer.

Toch besloot hij dat het hier na 6 seizoenen genoeg was en besloot in 2019 terug te keren naar Spanje om daar te gaan spelen voor Villarreal.  Op dit moment is hij 36 jaar en een vaste waarde bij zijn club.

Hij speelt samen met Gerard Moreno, Pepe Reina en Dani Parejo.

De vrouw van Raúl Albiol

De vriendin van Raúl Albiol is de prachtige Spaanse Alicia Roig. Vrouw moeten we eigenlijk zeggen. Albiol en Alicia Roig zijn namelijk al flink wat jaren getrouwd. Alicia Alicia is geboren op 26 juli 1986 in Valencia. Het prachtige gezin heeft maar liefst 4 kinderen, waarvan 3 zoons en 1 dochter. De jongste van allemaal is dochter Mia, die geboren is op 29 december 2018. 

Alicia Roig social Media

Ondanks dat Alicia maar liefst ruim 18.000 volgers op Instagram heeft, is het haar profiel afgeschermd. Wel weten we aan haar ruim 500 berichten te zien dat de nodige informatie deelt met haar volgers. Zowel alleen als met haar prachtige gezin. Dus wil je ook weten wat Alicia Roig allemaal deelt met haar trouwe volgers, dan is het tijd om haar een uitnodiging te sturen!