Spelersvrouw.nl

Alice Goodwin, de rondborstige vriendin van Jermaine Pennant

Ooit was Jermaine Pennant één van de meest veelbelovende voetbaltalenten in Engeland. Tegenwoordig komt de middenvelder vooral in de Britse boulevardbladen door zijn ultieme WAG: Alice Goodwin.

Pennant brak als jeugdspeler een record, toen Arsenal op zijn 15e bereid was liefst twee miljoen pond te betalen aan Notts County. De speler uit Nottingham met Jamaicaanse roots haalde nog wel Engeland onder 21, maar al snel flopte zijn carrière, behalve dan buiten de lijnen..

Pennant had nogal moeite met op tijd op de training komen, onder meer omdat hij met grote regelmaat zich uitleefde in het nachtleven. Inclusief dronkenschap, vechtpartijen en veel vrouwen. Het kostte hem meerdere huwelijken. De voormalig Arsenal en Liverpool speler veroorzaakte al eens in dronken toestand een ongeluk en moest daarna enige tijd met een enkelband om door het leven. Sterker nog, hij speelde zelfs een voetbalwedstrijd terwijl hij voorlopige vrij was uit de gevangenis. De veroordeling bezegelde ook zijn lot bij Arsenal, dat hem verkocht aan Birmingham City. Via Liverpool belandde hij het Spaanse Real Zaragoza, waar de fraaie anekdote werd geboren over zijn dure Porsche.

Jermaine Pennant heeft een relatie met Alice Goodwin

Toen Pennant namelijk Zaragoza verliet voor Stoke City, parkeerde hij zijn luxe sportwagen bij het station in de Spaanse stad en vertrok naar Engeland. De veelbesproken voetballer zou daarna compleet zijn vergeten dat hij de auto bezat. Inmiddels zat er voor ruim 400 pond boetes onder de ruit, toen het verhaal in de media kwam. Het bewoog zijn vriendin Alice Goodwin ertoe via sociale media te vragen wat het kost om een auto op te sturen naar Engeland.

De rondborstige Goodwin is er sowieso niet vies van om er van alles uit te flappen op Twitter, Facebook en Instagram. Toen Pennant kort geleden tekende bij Tampines Rovers op Singapore, feliciteerde ze haar vriend uitbundig met de geweldige overstap. Tot hoon van de Engelse voetbalfans, die smalend reageerde. Alice Goodwin verleidde het om te vragen of er geen emoticon is met een opgestoken middelvinger.

Goodwin, een zeer wulpse brunette, is er niet vies van haar zeer vrouwelijke lichaam schaars gekleed of geheel zonder kleren te tonen in magazines en via haar Instagram-account. En als Alice Goodwin wordt gevraagd om mee te doen aan de Icebucket challenge, dan doet ze dat uiteraard in bikini met doorschijnend shirtje. Er bestaat geen twijfel over: Jermaine Pennant’s vriendin Alice Goodwin is buitengewoon trots op haar borstpartij. En terecht!