Spelersvrouw.nl

Aletha Leidelmeijer van FOX Sports getrouwd met Steven Victoor

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 28 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 26 augustus 2022

Aletha Leidelmeijer is de knappe brunette van FOX Sports. Sinds de zomer van 2019 is ze een bezette vrouw, want Aletha is in Las Vegas getrouwd met Steven Victoor. Na blondine Helene Hendriks haalde FOX Sports ook brunette Aletha Leidelmeijer binnen. En dat bleek een gouden greep.

Inhoudsopgave

Aletha Leidelmeijer presentatrice FOX Sports

Aletha Leidelmeijer kwam in 2016 van RTV Utrecht naar FOX Sports maar lijkt nu al niet meer weg te denken van de buis. “Al was dat in het begin wel even wennen. Ik bedoel: bij RTV Utrecht kende ik alles en iedereen. Dat is nu anders, ook omdat ik bij FOX meerdere clubs doe”, vertelde ze in het magazine Voetbal Insite.

Haar knappe looks moeten ook de voetballers zijn opgevallen, maar toch waren er nog geen spelers die haar hebben geprobeerd te versieren: “Ik heb nog nooit oneerbare voorstellen gehad. Ik heb sowieso niet het gevoel dat ik me, omdat ik vrouw ben, extra moet bewijzen of zo.”

Aletha Leidelmeijer getrouwd met vriend Steven Victoor

Mocht je denken: die Aletha, dat lijkt me wel wat, die ga ik eens mee uit vragen. Dan heb je pech, want ze heeft al een relatie met Steven Victoor. Sinds de zomer van 2019 zijn ze zelfs getrouwd en het jawoord werd gegeven in Las Vegas. “We hebben altijd gezegd: als we gaan trouwen, doen we dat lekker samen in Vegas ofzo”, vertelt de Aletha zelf aan Nu.nl. “Eind april hebben we de vakantie geboekt en via een weddingbureau vanuit Nederland alles laten regelen.”

“De limo kwam ons halen en we hadden ‘Elvis’ als getuige. De hele ceremonie duurde 6,5 minuut. Het is briljant om in Vegas te trouwen. We zijn diezelfde avond nog in ons trouwpak in de achtbaan geweest. En naar het casino, maar we hebben niks gewonnen.” Ringen hadden ze overigens ook niet gekocht. “Stevenheeft de trouwring van z’n overleden vader meegenomen. Dus nu loopt hij met z’n moeders naam om z’n vinger, haha.

Van RTV Utrecht naar FOX Sports

De FOX Sports-presentatrice werkte eerder dus bij RTV Utrecht, RTV Noord Holland en studeerde journalistiek in Zwolle. En tot slot van dit infoblokje vertellen we nog dat ze bij FOX onder meer de Tweede Divisie en Jupiler League doet.

Al vanaf haar vijftiende wist Aletha dat ze de voetbaljournalistiek in wilde, al deed ze zelf als klein meisje aan korfbal. Haar idool was Ed de Goey, maar op de deur van haar slaapkamer was een foto van Arnold Scholten geplakt: “Ik merkte dat ik voetbal steeds leuker begon te vinden. Ik had sowieso al veel met voetbal, onder meer door de voetbalplaatjes die ik op de basisschool spaarde”, vertelt de Leusdense, die tegenwoordig in Utrecht woont.

Aletha Leidelmeijer is ook te volgen via Facebook en Twitter.

https://www.instagram.com/p/ByoUXE8lxVj/?utm_source=ig_web_copy_link

Geplaatst door Aletha Leidelmeijer op Zondag 25 februari 2018

Geplaatst door Aletha Leidelmeijer op Zondag 25 februari 2018

Yesssss! Springkussen! En heeeel veeeel voetbal! Voetbalfestival⚽️⚽️!!!

Geplaatst door Aletha Leidelmeijer op Zaterdag 7 juli 2018

1 comment