Aletha Leidelmeijer, de knappe brunette van FOX Sports

Aletha Leidelmeijer is de knappe brunette van FOX Sports. Voetbal kijken wordt steeds leuker, met dank aan de leuke presentatrices van FOX Sports. Na blondine Helene Hendriks haalde de betaalzender ook brunette Aletha Leidelmeijer binnen. En dat bleek een gouden greep.

Aletha Leidelmeijer presentatrice FOX Sports

Aletha Leidelmeijer kwam in 2016 van RTV Utrecht naar FOX Sports maar lijkt nu al niet meer weg te denken van de buis. “Al was dat in het begin wel even wennen. Ik bedoel: bij RTV Utrecht kende ik alles en iedereen. Dat is nu anders, ook omdat ik bij FOX meerdere clubs doe”, vertelde ze in het magazine Voetbal Insite.

Haar knappe looks moeten ook de voetballers zijn opgevallen, maar toch waren er nog geen spelers die haar hebben geprobeerd te versieren: “Ik heb nog nooit oneerbare voorstellen gehad. Ik heb sowieso niet het gevoel dat ik me, omdat ik vrouw ben, extra moet bewijzen of zo.”

Aletha Leidelmeijer heeft een vriend

Mocht je denken: die Aletha, dat lijkt me wel wat, die ga ik eens mee uit vragen. Waarschijnlijk heb je dan pech, want ze heeft al een relatie cq vriend en wel met ene Steven Victoor. De FOX Sports-presentatrice werkte eerder dus bij RTV Utrecht, RTV Noord Holland en studeerde journalistiek in Zwolle. En tot slot van dit infoblokje vertellen we nog dat ze bij FOX onder meer de Tweede Divisie en Jupiler League doet.

Al vanaf haar vijftiende wist Aletha dat ze de voetbaljournalistiek in wilde, al deed ze zelf als klein meisje aan korfbal. Haar idool was Ed de Goey, maar op de deur van haar slaapkamer was een foto van Arnold Scholten geplakt: “Ik merkte dat ik voetbal steeds leuker begon te vinden. Ik had sowieso al veel met voetbal, onder meer door de voetbalplaatjes die ik op de basisschool spaarde”, vertelt de Leusdense, die tegenwoordig in Utrecht woont.

Aletha Leidelmeijer is ook te volgen via Facebook en Twitter.

Geplaatst door Aletha Leidelmeijer op Zondag 25 februari 2018

Geplaatst door Aletha Leidelmeijer op Zondag 25 februari 2018

Yesssss! Springkussen! En heeeel veeeel voetbal! Voetbalfestival⚽️⚽️!!!

Geplaatst door Aletha Leidelmeijer op Zaterdag 7 juli 2018
One thought on “Aletha Leidelmeijer, de knappe brunette van FOX Sports

Comments are closed.