Spelersvrouw.nl

11 sterspelers in het ontrouw zijn

11 sterspelers in het ontrouw zijn

Eerder lieten we je kennismaken met voetballers die al jarenlang trouw zijn aan hun partner. De realiteit ziet er helaas wat genuanceerder uit, sommige voetballers scoren namelijk ook ongewenst buiten het voetbalveld. Om het op te nemen tegen het trouwe WK elftal hebben we daarom het ontrouwe elftal opgesteld met 11 sterspelers der infideliteit.

Inhoudsopgave

Ryan Giggs

Als er een aanvoerder van het ontrouwe elftal is, dan moet het Ryan Giggs wel zijn. Giggs zou naar verluid veelvuldig vreemd zijn gegaan en bekroonde zijn gedrag met een actie waar de Britse pers zijn vingers bij aflikte. Giggs ging namelijk vreemd met de vrouw van zijn broer en kwetste daarmee twee belangrijke mensen in zijn leven.

Peter Crouch

Peter Crouch heeft net als Ryan Giggs ook een gebeurtenis op zijn naam staan wat menig mens zijn wenkbrauwen doet fronzen. Crouch vond het namelijk een uitstekend idee om zijn verloofde Abbey Clancy te bedriegen met een negentienjarige prostituee. Nadat het nieuws naar buiten kwam bleef Clancy hem echter steunen en de twee zijn vandaag de dag officieel nog steeds bij elkaar.

Wayne Rooney

Rooney wist net als Crouch zijn weg naar de prostitutie uitstekend te vinden. De speler zou veelvuldig klant zijn geweest van dezelfde prostituee tot het nieuws uitkwam. Ook Coleen, de partner van Rooney, bleef voor de voetballer kiezen en vandaag de dag zijn ze nog altijd bij elkaar.

David Beckham

Nummer 4 in de lijst der Britse grootheden is David Beckham. Ook Beckham had moeite om zich aan de regels der monogamie te houden. Hij bedroog Victoria met zijn assistente Rebecca Loos. Loos is inmiddels een fanatiek Yogadocente in Noorwegen, Beckham is nog steeds samen met Victoria.

Jermain Defoe

Jermain Defoe stond pas net aan wal vanuit zijn huwelijksbootje en ging meteen al de mist in. Onder de vele geruchten deed het verhaal de ronde dat de speler probeerde vrouwen op te pikken vanuit zijn auto. De Britse media heeft talloze verklaringen van vrouwen gekregen die met Defoe het bed deelden.

Ashley Cole

Er lijkt geen einde te komen aan de ontrouwe Britten waar ons halve elftal inmiddels al uit bestaat. Hoewel de naam Ashley Cole in ons land niet bij iedereen een belletje doet rinkelen, maakte de speler in eigen land in ieder geval goed naam door zijn ontrouwe gedrag. Talloze verhalen haalden het nieuws van kortstondige en langdurige affaires. Ongeveer iedere officiële partner die Cole heeft gehad is bedrogen en zijn huwelijk strandde in 2010.

Ruben Schaken

Op Nederlandse bodem is ook niet alles zuivere koffie geweest, zo heeft Ruben Schaken in zijn tijd bij Feyenoord veelvuldig een scheve schaats gereden. In zijn boek ´einde aan de bullshit´ lucht hij zijn hart over alle fouten die hij heeft gemaakt. Hij vertelt over zijn vele dates met verschillende vrouwen en constante ontrouw.

Edgar Davids

Edgar Davids moest volgens zijn ex Olcay Gulsen de vrouwen van zich afslaan. Zijn vreemdgaan verwijt ze Davids dan ook niet, volgens haar is dit de schuld van de vrouwen zelf die alles in de strijd gooien om voetballers te veroveren. Gek genoeg besloot ze toch om het huwelijk met Davids te ontbinden en zweerde plechtig nooit meer een voetballer als partner te kiezen.

Ronald de Boer

Ronald de Boer maakte ook naam als vreemdganger en hield er meerdere minnaressen op na. Hij ruilde zijn jeugdliefde in en besloot uiteindelijk verder te gaan met een van zijn minnaressen, Suze van Rozelaar. Of hij haar wel trouw is is onbekend.

Ruud Gullit

Dat Ruud Gullit achter de rug van zijn Estelle dingen deed die niet helemaal zuiver waren is zeker. Estelle hield er zelf echter ook haar avontuurtjes op na, onder meer met Badr Hari. Wie de eerste stap van het rechte pad zette blijft daarom gissen maar loyaal waren ze in ieder geval niet.

Cristiano Ronaldo

Als nummer 11 op de lijst zetten we CR7. Het liefdesleven van de Portugees is veelbesproken omdat er regelmatig wat mysterie omheen hangt, bijvoorbeeld het verhaal rond de moeder van zijn kind. Trouw zijn aan zijn partners is hoe dan ook niet Ronaldo´s sterkste kant, Nereida Gallardo en Gemma Atkinson werden bijvoorbeeld slachtoffer van de infideliteit van de bekende speler.

Waarom gaan die mannen toch altijd vreemd?

Mocht je je inmiddels afvragen waarom het toch altijd die mannen zijn die vreemdgaan, krab je dan nog eens achter je oren. Uit sommige onderzoeken blijkt namelijk dat vrouwen vaker vreemdgaan dan mannen. In de voetballerij ligt die balans misschien alleen toch wat anders.

Sander van de bookmaker website Bettingbonus.com/nl stond ons graag te woord om te vertellen waarop allemaal gewed wordt rondom voetbal. Hij vertelt ons: “De pers leeft van primeurs zoals ontrouw onder voetballers omdat ze hierdoor nieuws hebben wat goed verkoopt. Wedden op voetbal is beperkt tot alles wat er op het veld gebeurd.”

Een weddenschap aangaan hoe lang het huwelijk van een voetballer standhoudt lijkt daarom voor nu nog buiten bereik en zal er volgens Sander ook niet gaan komen. “Bookmakers willen kansen graag zo goed mogelijk inschatten om risico te beperken. De duur van een huwelijk van een voetballer hangt van zoveel factoren af dat een bookmaker teveel risico zou nemen, anders zou het zeker weten mogelijk zijn.”