Vrijgezelle voetballers

Overzicht van de vrijgezelle voetballers in Nederland.

Een leven vol roem, geld, aandacht en spotlights. Voetballers weten niet beter dan dat ze de golddiggers van zich af moeten slaan. Velen kiezen er desondanks voor op relatief jonge leeftijd een gezin te stichten. Toch zijn er uitzonderingen. Welke voetballers zijn vrijgezel?

Ruud Boymans

Ook aanvaller Ruud Boymans is weer op de markt, al lijkt hij niet zo snel weer een relatie te beginnen: „Sinds ik vrijgezel ben, is het voetballend stukken beter gegaan”, vertelde hij de kranten van De Persdienst. „Ik wil niet zeggen dat het daaraan ligt of zo, maar die vrijheid doet me wel ontzettend goed. Als je single bent, ontwikkel je je sneller als persoon. Je bent op jezelf aangewezen en moet het op eigen houtje zien te redden.”

Terence Kongolo

Hij geldt als één van de grootste talenten van Feyenoord en behoorde zelfs tot de WK-selectie in 2014. De loopbaan van Terence Kongolo gaat als een speer. Toch is de verdediger in de liefde nog rustig. In een interview met Feyenoord TV vertelde hij geen vriendin te hebben: ,,Dat mag nog niet van mijn moeder..”

Hedwiges Maduro

Ook Hedwiges Maduro is, zo stelde hij in 2013 in ieder geval, vrijgezel. ,,Op dit moment ben ik zelf single, maar ik heb ook relaties gehad”, schreef Hedwiges Maduro in een column voor Luxesh. ,,Voetballers trouwen vaak jong. Maar je ziet ook vaak dat ze snel scheiden. ik merk dat het heel moeilijk is om een goede vrouw tegen te komen. Heel veel vrouwen weten al wie je bent en wat je doet, waardoor ze meer kijken naar de voetballer dan naar de mens. Dat is dus lastig ,want je krijgt eigenlijk zoveel aandacht van ‘verkeerde’ vrouwen.” Maduro had eerder een relatie met model en Miss Nederland Melissa Sneekes, die zelf claimt een dochter te zijn van René van der Gijp. Voor Melissa had Maduro een relatie met Joyce.

Robbert Schilder

De meeste vrijgezelle voetballers zijn nog jong en zijn simpelweg nog niet ‘de ware’ tegengekomen. Wat dat betreft is Robbert Schilder anders. Hij kiest er bewust voor om vrijgezel te zijn: ,,Als voetballer is dat ideaal. Met een vriendin is alles maar op jou gericht. Op je voeding, je rust, je weekenden, je vrije dagen enzovoort. Van die kleine dingen waar je geen gedoe mee hebt als je alleen bent. Laat mij maar lekker mijn eigen keuzes maken”, vertelde hij het AD.

Joshua Brenet

De verdediger van PSV heeft geen vriendin, vertelde hij VI eind 2014.

Thom Haye

De aanvaller van AZ is nog vrijgezel. ,,Sinds ik veel speel in de Eredivisie, merk ik wel dat ik meer aandacht krijg van meisjes, maar daar ben ik niet zo van onder de indruk”, vertelde hij VI eind 2014.

Xandro Schenk

Go Ahead Eagles-verdediger Xandro Schenk woonde een tijdje samen, maar is nu weer alleen, vertelde hij eind 2016 in Voetbal International. Schenk lijkt vrijgezel en zonder relatie.

Jeremiah St. Juste

Het grote verdedigende talent is begeerd door veel Europese topclubs, maar een vriendin lijkt hij nog niet te hebben. Wel heeft hij een hechte familie om zich heen.