TOINE VAN PEPERSTRATEN, de vrijgezelle presentator van FOX Sports

Aan aandacht geen gebrek voor Toine van Peperstraten. Toch gaat de presentator van FOX Sports als vrijgezel door het leven. Al in 2010 verbrak hij de relatie met Martine Willekens.


Met haar heeft Van Peperstraten twee kinderen: Diederick en Katrien. ,,Ik woon bij mijn ex om de hoek”, vertelde de sportjournalist aan Privé. ,,Ik ben heel blij dat hun moeder en ik nog goed met elkaar omgaan.” Een nieuwe liefde heeft het voormalige gezicht van Studio Sport nog niet: ,,Ik ben vrijgezel, maar wel gewoon heel gelukkig.”

Toine van Peperstraten heeft geen vriendin

Volgens Privé zou er kort na de scheiding met Martine Willekens, met wie hij zeven jaar getrouwd was, een pikant verhaal de ronde hebben gedaan in het Hilversumse. Toine van Peperstraten zou het namelijk hebben aangelegd met zijn toenmalige regisseuse, Barbara van der Vegte. Van Peperstraten ontkent de affaire: ,,Barbara en ik hebben nooit iets met elkaar gehad.”


Van Peperstraten is zowel te zien op FOX Sports als op SBS. Eerder was hij presentator bij de NOS, waar hij na een emotionele laatste uitzending vertrok. Zijn uitbarsting van tranen werd bespot door collega’s Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. De voetbalshowhost woont tegenwoordig in Amsterdam, terwijl hij studeerde aan de Fontys Hogeschool en de Technische Universiteit in Eindhoven. In een interview stelde Van Peperstraten eens dat Duco Abspoel, eindredacteur van diverse programma’s, een grote invloed heeft gehad op zijn carrière.

Tot 2010 was Van Peperstraten getrouwd met Martine Willekens

Toch hoeven we geen medelijden met Toine te hebben voor het feit dat hij geen vriendin of vrouw heeft. De presentator verdient immers een goed salaris bij de commerciële omroepen. In een interview erkende hij dat zijn honorarium boven een ton per jaar ligt, maar eerlijk gezegd vermoeden wij dat hij alleen al bij FOX Sports een veelvoud opstrijkt.Close