SOPHIE DE BOER, de beeldschone PAREL van het veldrijden

Ze is knap, gespierd, beresterk en razendsnel. Sophie de Boer is de nieuwe Nederlandse parel van het veldrijden. In dit artikel lees je alles over deze beeldschone brunette en nog mooier: je vindt verderop ook de leukste foto’s van haar!

Wilfred Genee met bek vol tanden
Plotseling was ze daar. Althans, plotseling was ze bekend en leerde Nederland haar kennen. Want in het veldrijden is Sophie de Boer al enige tijd een bekende naam. Maar pas na haar optreden bij Tour du Jour, waar ze Wilfred Genee met een mond vol tanden deed staan, kent heel Nederland haar. Het was namelijk wel een bijzonder stukje televisie.

De normaal zo makkelijk pratende Genee viel helemaal stil toen hij oog in oog stond met de mooie Sophie. Hij vond haar zelfs knapper dan PUCK MOONEN vertelde hij haar. En wat deed Sophie? Die lachte even lief naar hem en liet zich er verder niet door afleiden. Het fragment kun je trouwens later dit artikel zelf even terugkijken.

,,Het lijkt soms wel of we een relatie hebben”

Goed, je bent ongetwijfeld benieuwd wie deze knappe brunette is. Ze werd geboren in Friesland, groeide op in Twente en woont tegenwoordig in Amsterdam. In het veldrijden wordt ze omschreven als graag gezien, populair, knappe, goed gemutst, gedreven, doorzetter en bovenal heel talentvol. Ze behoort inmiddels tot de wereldtop.

Relatie of vrijgezel?
Dat is ook te danken aan haar samenwerking met coach Camiel van den Bergh. ,,Het klikte direct goed tussen ons”, zegt De Boer in BN/De Stem. “Het lijkt soms wel of we een relatie hebben, zo vaak hebben we contact”, glimlacht Van den Bergh. Of ze ook echt een relatie hebben is onbekend. Sophie weet haar liefdesleven tot dusverre vakkundig geheim te houden en dus weten we niet of ze een vriend heeft of toch als vrijgezel door het leven gaat.

Sophie de Boer heeft een eigen website, inclusief biografie. Daarin komen we nog wat meer over haar te weten: ,,In de afgelopen zomer heb ik eindelijk mijn studie communicatie en informatie wetenschappen afgerond. Dat geeft mij nu de mogelijkheid om fulltime met de sport bezig te zijn. Ik hoop er een mooie winter van te maken!” Hieronder het fragment waar Wilfred Genee helemaal stilvalt bij het zien van de knappe Sophie!
Close