Julia Vandenweghe vriendin Romelu Lukaku

Romelu Lukaku heeft heel veel ex-vriendinnen

Romelu Lukaku versleet al behoorlijk wat vriendinnen. De spits van de Rode Duivels had een serieuze relatie met Julia (Julie) Vandenweghe en korte flirts met Natassia van Kerkvoorde, Eveline Ribaudo en Mandy De Saeger.

Hoewel recent geruchten gingen dat Lukaku weer een vriendin zou hebben, vertelde hij eerder nog voorlopig niet op zoek te zijn naar een vrouw: ,,Ik ben single.” Wat hij dan zoekt: ,,Graag een zelfstandige vrouw die haar eigen leven leidt, die even ambitieus is als ik en met wie ik in evenwicht ben. Iemand die kan omgaan met de druk op mijn schouders. Verder kan ik me niet voorstellen dat mijn vriendin geen familiemens zou zijn of geen belang zou hechten aan respect.”

Lukaku had vanaf 2012 een relatie met Julie Vandenweghe. Eind 2014 liep hun liefde echter op de klippen, nadat ze beiden hun gezamenlijke foto’s van Facebook en Instagram hadden verwijderd. Enkele maanden daarvoor waren ze samen nog wel erg gezellig op vakantie naar de Verenigde Staten gegaan.

Julia Vandenweghe ex-vriendin Romelu Lukaku

De spits beleefde ook een korte romance met Natassia Kerkvoorde, zo claimt de rondborstige brunette althans. Ze zegt het bed te hebben gedeeld met de aanvaller. Het WK zou de reden zijn dat het nooit tot een echte relatie is gekomen: ,,Romelu en ik hebben elkaar vorig jaar na mijn examens leren kennen. Na een avondje stappen zijn we via Skype contact blijven houden, maar de omstandigheden waren niet evident. Hij zat in Engeland, ik hier. Hij moest zich voorbereiden op het WK, ik had examens. Veel tijd voor elkaar was er dus niet. Kortom, het WK heeft onze relatie verpest.” Nu staat Natassia Kerkvoorde niet te boek als preuts. Ze kwam in maart 2016 in opspraak nadat er een sekstape zou zijn uitgelekt waarop ze een trio zou hebben.

Ook Eveline Ribaudo, een Miss België-kandidate, was even het liefje van Lukaku: ,,Het probleem is ook dat zijn vriendin absolúúut niet het belangrijkste in zijn leven is.” Dat denkt ook Mandy De Saeger, ook een Miss België-kandidate en ex-vriendin. Zij baalt dat openbaar is dat ze een ex is van de sterke voorhoedespeler: ,,Hij zal dat niet plezant vinden, dat weet ik wel zeker.”