Puck Moonen, de knapste wielrenster van Nederland

Ze werd al eens uitgeroepen tot mooiste sportvrouw van ons land door mannenblad FHM: wielrenster Puck Moonen is niet alleen supersportief, maar ook belachelijk mooi. Daar willen we meer van weten!

Puck Moonen heeft een relatie met een Belgische wielrenner

Om maar meteen met het slechte nieuws te beginnen. U bent kansloos wanneer u nog van plan was haar hart te veroveren. Puck Moonen heeft reeds een relatie. Ze is de vriendin van Eli Iserby, eveneens wielrenner van beroep. Haar Belgische vriend rijdt voor Marlux – Napoleon Games Cycling, terwijl Puck uitkomt voor team Lotto en zichzelf omschrijft als een klimmer cq tijdrijder.

Fijne plaatjes op Instagram

Wat wij helemaal niet erg vinden, is dat Puck Moonen met regelmaat fraaie foto’s van zichzelf deelt via Instagram. Dat leidde ertoe dat verschillende websites al aandacht aan haar besteedden en haar bekendheid en het aantal volgers op Instagram snel groeide. Een paar fraaie foto’s tref je verderop in dit artikel aan.

Vooralsnog dankt de mooie brunette – of is ze toch een blondine? – haar bekendheid nog niet aan haar sportieve overwinningen, al is ze zeker getalenteerd. Marianne Vos is daarbij haar voorbeeld. Dat ze momenteel vooral bekend is vanwege haar looks, maakt haar wel gretig om juist ook sportief te presteren, zo vertelde ze in een interview met FHM: ,,Reaguurders van Dumpert zijn niet altijd even aardig, haha. Het motiveert mij alleen maar meer om nog harder fietsen. Er zijn veel mensen die zeggen dat ik alleen maar veel aandacht krijg vanwege mijn uiterlijk, maar niet hard kan fietsen. Maar dat is helemaal niet waar. Ik ben dan alleen maar extra getergd om hun ongelijk te bewijzen.”

Mooiste sportvrouw

Dat ze werd uitgeroepen tot mooiste sportvrouw ervoer ze als strelend: ,,Dat is een hele eer. Ik had eerst niet in de gaten hoe groot het eigenlijk is. Totdat ik op het FHM-feest was. Het was net een soort TMF-Awards met veel BN’ers en een rode loper. Daarna besef je pas wat voor eer het is om in die lijst te staan en dan ook nog op zo’n hoge plaats. Ik sta tussen allemaal mooie beroemde vrouwen en prachtige topmodellen.”