Paige Lee Hansel, vriendin van Raheen Sterling

Raheem Sterling leerde al op jonge leeftijd zijn vriendin Paige Lee Hansel kennen. Ze kochten samen een prachtig huis van zo’n vier miljoen, maar desondanks vertoont de liefde wat haarscheurtjes.

Ze lijken zo onschuldig samen, maar niets is wat het lijkt. Sterling en vriendin Paige Lee Hansel kwamen al eens in opspraak nadat ze hadden gerookt aan een shisha waterpijp, tot groot ongenoegen van Sterlings coach. Die vond dat hij met zijn actie tijdens vakantie op Ibiza het verkeerde voorbeeld gaf voor een sporter. Hij kwam opnieuw in de bladen toen hij genoot van lachgas, waarna de pers schreef dat zijn carrière als topvoetballer serieus in gevaar kwam. Erg veel lijkt de ster van Liverpool, Manchester City en Engeland er zich niet van aan te trekken.

Raheem Sterling heeft een relatie met Paige Lee Hansel

Ook op andere vlakken is zijn levensstijl pikant. Volgens de Britse boulevardpers neemt Raheem Sterling het namelijk ook niet zo nauw met monogamie. De vleugelspeler zou in maart 2016 een affaire hebben gehad met Playboy-bunny Tabby Brown en met haar de nacht hebben doorgebracht in een dure kamer van het Lowry Hotel. Hij zou Brown bovendien cadeautjes en bloemen hebben gestuurd, alsmede kaartjes hebben geregeld voor een belangrijke wedstrijd.

Overigens is het niet voor het eerst dat Tabby Brown het aanlegt met een bekende voetballer. Eerder had ze al een relatie met bad boy Mario Balotelli, maar de lakse houding van de Italiaanse spits deden haar afknappen. Brown, die er niet vies van is om schaarsgekleed te poseren, dook tevens op in video’s van onder meer Snoop Dogg en studeerde marketing.

Hoewel Sterling zijn vriendin dan wellicht bedriegt volgens de boulevardpers, is zijn moeder de belangrijkste persoon in zijn leven: ,,Mijn moeder regeert mijn leven. Soms is ze een nachtmerrie, maar ik hou van haar en ze is de belangrijkste persoon in mijn leven.”

Raheem Sterling, van Engels-Jamaicaanse afkomst, verdient bij Manchester City zo’n tien miljoen per jaar.