Nikki Plessen

Nikki Plessen, de vermeende flirt van Rafael van der Vaart

Legio vrouwen schurken maar wat graag aan tegen de schijnwerpers die bij bekende voetballers horen. TV presentatrice Nikki Plessen heeft weliswaar haar eigen showbizzcarrière, maar werd toch al meerdere malen gelinkt aan voetballers zoals Ferdinand Katipana en Rafael van der Vaart.


Inmiddels is Katipana, een Molukse Amsterdammer, al wat jaartjes gestopt als voetballer, maar de oud-prof van Haarlem en Cambuur kan wel zeggen dat hij de lakens heeft gedeeld met Nikki Plessen. Ooit was dat ook te lezen op Wikipedia, maar op raadselachtige wijze is die passage later geschrapt.

Nikki Plessen en Rafael van der Vaart

De naam van Nikki Plessen werd begin 2013 ook gekoppeld aan Rafael van der Vaart. Plessen zou reden zijn geweest voor de breuk tussen Sylvie Meis en Rafael van der Vaart. Zowel de voetballer als de presentatrice ontkende in alle toonaarden een affaire te hebben gehad. Nikki verstuurde zelfs een persbericht om het verhaal te ontkrachten en eiste rectificatie.


Toch had Nikki Plessen achteraf het misschien beter wel kunnen aanleggen met een rijke voetballer. Haar vriend Ruben Bontekoe, een in het verleden zeer succesvol ondernemer, ging in 2011 met zijn liftenbedrijf failliet. Zelf gaat het zakelijk gezien ook niet altijd even lekker met de tv-ster. In 2013 werd beweerd dat haar kledinglijn Nikki kopieën zou bevatten uit de kledinglijn van Zoe Karssen. Samen met de flink oudere Bontekoe heeft Nikki een dochtertje Jolie.

Openhartigheid kunnen we Nikki Plessen overigens niet ontzeggen. Mocht het u interesseren: in een interview met Novum zegt de blondine een hekel te hebben aan haar en zodoende al haar haar, behalve het hoofdhaar, weg te halen. Dat is ook de wens van manlief Ruben, die ‘glad’ zou prefereren. Het is maar dat u het weet. Overigens krijgt u het resultaat nooit te zien, want Plessen gaf al aan niet zonder kleren te zullen poseren voor de bekende ‘vieze boekjes’.
Close