MARRIT NICOLAI, model en vriendin van WARNER HAHN

WARNER HAHN mag dan de afgelopen jaren wat pech hebben gehad met blessures, in de liefde is hij voor het geluk geboren. De doelman heeft een relatie met de knappe MARRIT NICOLAI.

De voormalig doelman van Feyenoord, Excelsior, FC Dordrecht, PEC Zwolle en tegenwoordig sc Heerenveen liet pas in november 2015 zijn volgers op Instagram kennis maken met de vrouw van zijn dromen. Want zo kunnen we Marrit Nicolai gerust noemen: wat een prachtvrouw!

Marrit Nicolai is de ex-vriendin van Tim Douwsma

De Friese blondine is model, danseres en presentatrice in spé, zoals ze het zelf graag noemt. Ze reisde als danseres de wereld rond met Armin van Buuren en kwam op exclusieve VIP-feestjes. Ze is model voor sportmerken als Nike, Adidas, Puma en Asics en studeerde crossmediale communicatie. Maar je zou haar ook kunnen kennen als de ex-vriendin van TIM DOUWSMA. Marrit had jarenlang, vanaf hun jeugd, een relatie met de knappe en populaire zanger. In 2015 gingen ze uit elkaar, wat in verschillende showbizzprogramma’s en bladen werd besproken.

In mei 2017 deelt Marrit Nicolai al een foto van haar nieuwe vlam: Warner Hahn. Of moeten we zeggen pas? Gezien de reacties op de foto op Instagram wist de omgeving al een tijdje dat haar hart opnieuw was veroverd. Eind 2017 is ze zelfs al zwanger van de doelman. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst op straat in Amsterdam. Zij stuurde hem via Instagram een bericht.

Warner Hahn heeft een relatie met model Marrit Nicolai

In de Leeuwarder Courant valt echter te lezen dat ze al vanaf 2015 een relatie hebben. Hahn over de keer dat hij haar zag dansen bij Armin van Buren: ,,Ik ben niet echt liefhebber van trancemuziek, maar dit was wel geweldig. Ik was supertrots toen ik Marrit zag dansen. Als ik het nummer hoor dat Armin met Mr. Probz maakte, moet ik altijd aan haar denken. Ze kwam op als een soort blonde engel.”

Hij vervolgt: ,,Ze wil altijd beter worden en leeft in de hoogste versnelling. Ze is ook heel erg Fries. In de zin dat ze met haar beide benen op de grond blijft staan. Soms denk ik wel: Marrit zou af en toe wat meer moeten genieten van wat ze meemaakt en doet. Ze is niet snel tevreden en best eigenwijs.”

Sweater Weather 🤔

Een bericht gedeeld door M A R R I T N I C O L A I (@marritnicolai) op

Mr & Mrs, celebrating love 💕

Een bericht gedeeld door M A R R I T N I C O L A I (@marritnicolai) op

Our view 😍 #bestmornings

Een bericht gedeeld door M A R R I T N I C O L A I (@marritnicolai) op

Two weeks and I sit down like this and watch the ocean at bondi beach ☀️ #sydney #aoembrace

Een bericht gedeeld door M A R R I T N I C O L A I (@marritnicolai) op