Lisa van Zuylen, vriendin van Giovanni Troupee

Beeldschoon is ze, de vriendin van Giovanni Troupee. Lisa van Zuijlen heeft sinds februari 2016 een relatie met de aanvallend ingestelde vleugelverdediger van FC Utrecht.


Troupee geldt als groot talent, maar ook zijn Lisa gooit hoge ogen. Ze werd ze naar eigen zeggen ‘1st runner up Miss Teen of Utrecht’. Sindsdien heeft ze haar Instagram-profiel echter afgeschermd voor buitenstaanders. Lisa komt oorspronkelijk uit Amsterdam, maar woont tegenwoordig in Mijdrecht. Ze werkt bij de Albert Heijn en Chase, al zal dat vermoedelijk niet lang meer duren zodra haar voetballende vriend een mooie transfer maakt.

Giovanni Troupee heeft een relatie met Lisa van Zuijlen


Voorlopig denkt de blondine echter ook aan haar eigen toekomst. Ze studeert Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Waar ze kan, is ze trouw supporter van Giovanni in de stadions waar hij moet spelen. Ze is zodoende getuige van de doorbraak van haar vriend, met zijn eigenzinnige matje in zijn nek: ,,Het is een rollercoaster”, stelde Troupée over zijn eerste seizoenshelft van het seizoen 2016/2017, de periode waarin hij zich liet zien. ,,Pas in de rustige periodes, de zomer- en de winterstop, is er tijd om er bij stil te staan en alles op een rijtje te zetten. Hoe ik het volhoud? Omdat ik geniet. Van het voetbal, van het spelen voor FC Utrecht. En van het feit dat ik mensen op de tribunes blij kan maken met mijn spel. Dat is toch hartstikke mooi?”

In de winterstop van dat jaar zou zelfs AZ al geïnformeerd hebben naar de rechtsback. Het lijkt dan ook een kwestie van tijd voor de geboren Amsterdammer, die bij FC Breukelen begon met voetballen, naar een grote nationale of internationale club vertrekt.Close