Esmee Eijlers vriendin van Jordy Clasie

Esmee Eijlers, vriendin van Jordy Clasie

Het kan snel gaan. Zo ben je nog de hardwerkende ploeteraar op het middenveld van Feyenoord en zo sta je na een goede wedstrijd op het WK in Brazilië in de belangstelling van Europese topclubs. Jordy Clasie blijft er nuchter onder. De Haarlemmer heeft in Esmee Eijlers een vriendin die hem met beide beentjes op de grond houdt.


Esmee en Jordy hebben sinds 2014 een zoontje, Jace. Dat mag geen verrassing heten, want Esmee is dol op kinderen, zo vertelde ze jaren terug al op een website van een kinderdagverblijf: ,,Ik ben Esmee Eijlers, 19 jaar en woonachtig in Velserbroek. Werkervaring: Ik heb twee maanden stage gelopen bij ’t Piraatje op een Peuterspeelzaal en volg nu de opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 3. In mijn eerste jaar een half jaar stage gelopen bij de Blauwe Vleermuis op een babygroep en mijn tweede leerjaar bij de blauwe oester op een verticale groep. Ik zit nu in mijn laatste leerjaar. Ik loop nu stage bij Dikke Maatjes en sta daar in de ochtend op een peuter+ groep en in de middag op een NSO. Ik pas zo nu en dan op bij kinderen de leeftijd tussen 0-8.”

Esmee Eijlers vriendin van Jordy Clasie


In tegenstelling tot veel voetbalvrouwen is Esmee niet heel erg gesteld op haar privacy. Communiceren over dingen die ze besteld heeft op internet, doet ze bijvoorbeeld openlijk via Facebook. En doordat ze foto’s met haar Jordy en Jace voor hun woning op internet zet, is het huis inmiddels ook al gefotografeerd door de paparazzi.

Esmee Eijlers de vriendin Jordy ClasieDaaahaaag privacy, hallo groupies! Jordy en Esmee gaan elke week een keer naar de snackbar, vertelt de voetballer in een interview met Zappsport.

In datzelfde interview vertelt hij ook een tatoeage van met de naam van zijn vader (met wie hij 4x per dag belt) en broer op zijn arm heeft. Esmee vindt schaatsen heel leuk maar Jordy vindt het maar niks, dat glijden over bevroren water. Harry Vermeegen maakte daar een mieters dol filmpje over.Close